Anar a pàgina inicial
Facebook Twitter YouTube  Issuu


ACTUALITAT IGUALADA COMERÇ NOTÍCIES SURT PER NADAL EL Nº 6 DE LA REVISTA IGUALADA COMERÇ

SURT PER NADAL EL Nº 6 DE LA REVISTA IGUALADA COMERÇ

Enviar un enllaç d'aquesta pàgina. Versió per imprimir.

Acaba de sortir el número nadalenc de la Revista d’Igualada Comerç. És ja el nº 6 d’aquest producte consolidat que te 5 edicions a l’any i que, de forma gratuïta, els igualadins i igualadines el reben a casa seva en la majoria de diferents barris de la ciutat. A més a més, es poden trobar als comerços associats, com també en diferentes institucions de la ciutat, doncs, s’ha pogut comprovar que la Revista té molt bona acceptació enre els ciutadans. Aquest número, evidentment, està bàsicament orientat a les festes de Nadal, de Cap de l’Any i els Reis.

Revista d’Igualada Comerç és una publicació d’altíssima qualitat, amb un concepte innovador, pensada per satisfer a tots els perfils de lectors que podem trobar a la nostra ciutat. Amb ella es vol donar ressò a la comunicació i la publicitat dels professionals i les empreses igualadines, ajudant-les a arribar al seu públic objectiu de forma més efectiva. És una publicació creada per establir un nou canal de diàleg amb els usuaris del nostre comerç.

A més, Revista d’Igualada Comerç te el lector com el principal objectiu per aconseguir crear un interès real cap a cadascun dels impactes publicitaris que apareixen en el nostre mitjà.


extranet associats


Igualada Comerç c/ Sant Jordi, 11   08700 Igualada   T 938051419   avís legal   contactar   Mapa Web