Anar a pàgina inicial
Facebook Twitter YouTube  Issuu


ACTUALITAT IGUALADA COMERÇ AGENDA EL PROPER DISSABTE, 31ª EDICIÓ DE LA BOTIGA AL CARRER

EL PROPER DISSABTE, 31ª EDICIÓ DE LA BOTIGA AL CARRER

Enviar un enllaç d'aquesta pàgina. Versió per imprimir.
Aquest proper dissabte, dia 3 de març, Igualada Comerç realitzarà 31ª edició de “La Botiga al Carrer” - edició d’hivern, l’activitat amb la que es marca el tancament de les rebaixes de l’actual temporada. La Botiga al Carrer és una de les promocions amb més èxit que organitza Igualada Comerç i que reuneix milers de persones de tota Catalunya central. És l’oportunitat única per comprar els productes de la temporada vigent amb uns preus realment atractius. La Botiga al Carrer que organitza Igualada Comerç aplega públic de pràcticament tot Cata¬lunya. És l’activitat comercial i promo¬cional i la campanya amb més ressó exterior de l’entitat i és trobada ineludible per a molta gent, no només d’Igualada i de la comarca de i’Anoia, sinó per la gent vinguda també d’arreu del país. Amb aquest públic la projecció exterior que está aconseguint el comerç d’Igualada és una realitat. La Botiga al Carrer és una activitat tradicional que s’organitza sempre al final de les rebaixes, tant d’estiu, com d’hivern. Els comerciants surten davant el seus establiments, o es desplacen fins a algun altre indret de la ciutat amb molta concentració comercial i venen els productes de la temporada amb importants descomptes. A més a més, es realitzen activitats paral•leles de lleure. Enguany, a més a més dels comerços que sorten davant del propi establiment, els organitzadors s’han proposat de centrar tot en l’eix comercial per excelència. Per tant, a la Rambla St. Isidre, Rambla Nova, fins el carrer Sta. Caterina i el carrer Garcia Fossas n’hi haurà la màxima concentració dels comerços, on també es realotzarà el gruix d’activitats de lleure. L’edició d’Igualada és una de les més participatives i visitades que es fan a Catalunya. Els números ho diuen sols, més de 100 comerços conviden a milers de visitants d’arreu una agradable visita i compres tranquiles. La gràcia i la particularitat de l’edició igualadina és que la Botiga al Carrer no és només un acte típic de compra. És molt més, és passejar, és un acte lúdic, amb molta animació, és un acte social, quan es troben amics i coneguts, és un acte ineludible per molta gent.
Bonsai
Bonsai
Enguany, Igualada Comerç ha preparat activitats com maquillatge infantil, exposició de bonsais, tasts de productes, musica al carrer, geocaching al carrer, megafonia i altres atraccions que tenen com l’objectiu de fer una jornada inoblidable. L’entitat convida el públic a assistir i a prendre part a les activitats organitzades.
Maquillatge infantil
Maquillatge infantil
Igualada Comerç va ser una de les primeres associacions que va organitzar la Botiga al Carrer de la qual es van celebrar trenta edicions al llarg de més de quintze anys. L’activitat es va estendre arreu de Catalunya amb anys posteriors, peró el poder d’atracció que té l’edició igualadina és tan gran que i’afluéncia del públic supera un pur interés comarcal. Aquesta activitat ha estat premiada el 2005 amb el Primer Premi Igaulada Esdeveniments 2004.

extranet associats


Igualada Comerç c/ Sant Jordi, 11   08700 Igualada   T 938051419   avís legal   contactar   Mapa Web