Anar a pàgina inicial
Facebook Twitter YouTube  Issuu


ACTUALITAT IGUALADA COMERÇ AGENDA SUBVENCIONS DE LA GENERALITAT I DE L’AJUNTAMENT

SUBVENCIONS DE LA GENERALITAT I DE L’AJUNTAMENT

Enviar un enllaç d'aquesta pàgina. Versió per imprimir.

SUBVENCIONS DE FOMENT A LA CREACIÓ DE NOVES EMPRESES

Aquest mes de maig estarà obert el termini de presentació de sol·licituds per a les subvencions de l’Ajuntament d ’Igualada de foment a la creació de noves empreses. Per a poder-hi optar caldrà que l’empresa hagi estat donada d’alta el 2011, a més d’altres requisits que consten a les bases.

Us remetem a les bases i a altre documentació d’interès que podeu localitzar a la web de l’Ajuntament d ’Igualada, www.igualada.cat .

Per qualsevol dubte o qüestió que desitgeu formular us podeu adreçar a l’IG Nova Tecnoespai (telèfon 938 066 555, ignovatecnoespai@aj-igualada.net ) o, IG Nova Empresa (telèfon 938 050 409, promocio.economica@aj-igualada.net ).

INCENTIUS 2012 DE LA GENERALITAT

La Generalitat posa en marxa una nova línia d’incentius adreçada a impulsar la competitivitat i la cooperació empresarial en el comerç, els serveis, l’artesania i la moda. El termini per a la presentació de sol·licituds, acabarà el proper 31 de maig.

Els incentius del CCAM per a l’any 2012 s’articulen mitjançant les següents línies d’actuació:

- Impacte de l’execució d’obres civils de llarga durada en el comerç , una dotació de 1.500 euros per establiment.

- Compra, lloguer i concessions de locals buits a peu de carrer , fins a 50% de la inversió, amb un màxim de 1.500 euros per establiment. En el cas d’empreses adscrites a programes d’emprenedoria impulsats pel Govern, o en municipis que formin part d’un Pla d’Acció Especial, fins al 50% de la inversió amb un màxim de 3.000 euros.

- Acompanyament empresarial : actuacions d’orientació i acompanyament a les empreses, fins al 50% de la inversió i un import màxim de 1.000 euros.

- Participació en fires d’àmbit professional, multisectorial o monogràfiques , dins l’àmbit català i també a fires de fora de Catalunya, fins a un màxim de 6 fires per sol·licitant.

Per a més informació, us podeu adreçar directament a la nostra entitat.


extranet associats


Igualada Comerç c/ Sant Jordi, 11   08700 Igualada   T 938051419   avís legal   contactar   Mapa Web