Anar a pàgina inicial
Facebook Twitter YouTube  Issuu


ACTUALITAT IGUALADA COMERÇ AGENDA MARATÓ PER LA POBRESA “QUE NINGÚ ES QUEDI FORA DE JOC”

MARATÓ PER LA POBRESA “QUE NINGÚ ES QUEDI FORA DE JOC”

Enviar un enllaç d'aquesta pàgina. Versió per imprimir.

Col•laboració del Comerç de Catalunya amb la marató especial de TV3

Igualada Comerç ha presentat el dilluns passat en la seva seu el Marató Per la Pobresa, “Que ningú es quedi fora de joc”, i més concretament la Col•laboració del Comerç d’Igualada i la comarca amb la marató especial de TV3.

Davant l’evolució de la crisi i la pressió que aquesta està tenint sobre la societat i les entitats que treballen per combatre la pobresa i l’exclusió social, TV3, Catalunya Ràdio i la Fundació La Marató de TV3 realitzaran el proper 27 de maig una acció excepcional: la “Marató per la pobresa”, que recaptarà fons que es destinaran a finançar projectes de les entitats que hi treballen.

Igualada Comerç ha volgut sumar-se a la convocatòria, i a través de la seva xarxa d’associacions i entitats membre, col•labora amb la marató fent difusió del cartell entre els comerços arreu de Catalunya. Aquesta iniciativa s’emmarca dins la línia empresa per l’organització en matèria de Responsabilitat Social Corporativa, per tal de voler aportar el seu granet de sorra i donar suport als col•lectius socials més necessitats.

Aquesta marató vol conscienciar de la situació de la pobresa i del risc d’exclusió social a Catalunya, així com sensibilitzar les persones per recaptar fons que es destinaran a finançar projectes de les entitats per pal•liar situacions de pobresa i d’exclusió.

El Comerç de Catalunya vol contribuir a la Marató per la pobresa fent-ne difusió amb la distribució als comerços de tot Catalunya, a través de les associacions i gremis de comerciants de Catalunya, d’un cartell especial divulgatiu de la Marató per la pobresa perquè el pengin a les seves portes o aparadors. Per tal de dur a terme aquesta col•laboració s’ ha comptat amb el suport del Gremi de la Indústria i la Comunicació Gràfica i la seva Fundació Escola que s’han encarregat de la impressió de 200.000 cartells, així com de l’empresa de missatgeria MRW, que està distribuint els cartells entre els membres de la CCC.

Juntament amb el cartell, s’està fent arribar als comerços una butlleta amb informació per a que es pugui fer una aportació econòmica voluntària, d’un mínim de cinc euros, a través d’un compte de la Fundació de La Marató, exclusiu per a les aportacions del sector comerç.

Així mateix, la Federació Catalana de Pastisseria ha preparat una xocolatina solidària especial per col•laborar amb la marató que es vendran al preu simbòlic d’1 euro entre les pastisseries i comerços catalans fins el dia 27 de maig. La participació s’està fent a través del web www.gremidepastisseria.cat/marato , on figura tota la informació necessària per poder adquirir-les.

La Fundació La Marató de TV3 demana que no es recaptin diners en metàl•lic i que les aportacions es facin per mitjà d’un ingrés directe en el compte obert especialment per a les aportacions del comerç.

La col•laboració dels establiments comercials consisteix en l’exposició del cartell de la Marató en un lloc visible de l’aparador o porta de l’establiment comercial per tal de fer-ne difusió i donar a conèixer el suport del Comerç de Catalunya a la marató per la pobresa.

Les aportacions econòmiques es poden fer per mitjà d’un ingrés o transferència al següent compte corrent:

Fundació Marató TV3 - Botiguers pel país:
2100 0555 30 0202064831

L’aportació mínima és de 5 €.

Des de la Confederació de Comerç de Catalunya i Igualada Comerç, es vol agraïr la col•laboració i l’interès per tal que la col•laboració del Comerç de Catalunya amb la Marató de TV3 tingui una forta repercussió.

A la iniciativa de la CCC també si han adherit l’Agrupament de Botiguers de Catalunya (ABC), el Consell de Gremis de Comerç, Serveis i Turisme de Barcelona, les federacions comercials i delegacions de la CCC a Lleida, Girona, Anoia, Camp de Tarragona i Terres de l’Ebre, així com la Fundació Comerç Barcelona, l’Institut Municipal de Mercats de Barcelona i l’Associació de Mercats Municipals de Catalunya, entre d’altres.


extranet associats


Igualada Comerç c/ Sant Jordi, 11   08700 Igualada   T 938051419   avís legal   contactar   Mapa Web