Anar a pàgina inicial
Facebook Twitter YouTube  Issuu


ACTUALITAT IGUALADA COMERÇ AGENDA IGUALADA NIT DE SHOPPING

IGUALADA NIT DE SHOPPING

Enviar un enllaç d'aquesta pàgina. Versió per imprimir.

El comerç d’Igualada també puja al tren de Compres Nocturnes. Aquesta iniciativa innovadora que últimament s’ha portat a terme amb molt d’èxit a varies ciutats de Catalunya, està trobant una resposta entusiasta a Igualada.

De fet, Igualada Comerç ja té més de vuitanta establiments comercials que s’han adherit a aquesta promoció. Les principals característiques d’Igualada Nit de Shopping, el nom amb el que s’ha batejat l’activitat són les següents :

El dissabte, dia dos de juny els comerços participants tindran obertes les portes dels seus establiments de manera ininterrompuda des de les cinc hores de la tarda fins a les 12 de la nit. Cada un dels comerços que s’han apuntat a aquesta iniciativa podrà realitzar alguna promoció específica, particular o comuna amb els altres companys. Aquestes promocions poden ser d’ofertes i/o descomptes en els productes, preus especials només pel dia 2 de juny, o realització d’accions d’animació i activitats promocionals davant dels establiments comercials, amb l’objectiu de fer entrar els clients a les botigues. Les promocions seran les més variades, des de concerts a l’aire lliure, festes amb DJ’s, exposicions, tastets de cava, tapes de productes de la terra, decoracions innovadores, animacions al carrer i moltes coses més. En definitiva, és una campanya promocional adreçada a tots els visitants d’Igualada,

Per comunicar l’activitat, Igualada Comerç editarà un plànol d’IGUALADA NIT DE SHOPPING, amb la relació complerta de tots els comerços participants en l’activitat, les seves adreces i promocions que realitzaran, com també amb informació útil de restaurants, pàrquings, etc., tot això amb l’objectiu d’orientar el públic, sobretot el de fora de la nostra ciutat. En aquest sentit, val la pena destacar que Igualada Comerç oferirà els vals de pàrquing de Cal Font i de la Plaça de la Creu per un preu molt competitiu, amb l’objectiu que els visitants i els participants no s’hagin de preocupar per una estada llarga a la nostra ciutat. Els vals es vendran al Punt d’Informació, situat a la Pl. De Cal Font i posteriorment s’hauran de bescanviar a la finestreta del mateixos parquings.

Igualada Comerç, amb la col•laboració de Gremi d’Hostaleria de l’Anoia i els restaurants d’Igualada oferirà també Menús IGUALADA NIT DE SHOPPING, uns menús amb preus únics, de només 12 €. Tots aquests restaurants, més de 10 adherits a l’iniciativa estaran degudament senyalitzats per la seva fàcil identificació.

Per, això no és tot. Igualada Comerç organitzarà també una Festa Final d’IGUALADA NIT DE SHOPPING en discoteca LaSala. Un cop acabada la jornada d’Igualada Nit de Shopping, a partir de les 12 :00 h. tots els visitants estaran convidats a participar-hi.

Per l’altre banda Igualada Comerç està preparant promocions, activitats i zones d’esbarjo a l’aire lliure i que tenen com l’objectiu d’atraure el públic en general i donar un aire desenfadat de Festa. L’entitat tindrà un punt d’informació a la Pl. de Cal Font on distribuirà plànols amb informació d’IGUALADA NIT DE SHOPPING, guies de la ciutat, piruletes i bosses d’Igualada Comerç, tiquets de pàrquing amb preus reduïts, etc.).

A més a més, Igualada Comerç habilitarà una zona amb els entorn relaxat, amb música i melodies que animen als visitants a seure, descansar i disfrutar del ambient de la ciutat. Aquesta zona tindrà un decorat i immobiliari senzill i en major part reciclat, però relacionat amb la música i que oferirà l’elaboració in situ de còctels estiuencs. Una zona hi serà a la Pl. del Pius XII.

En el transcurs dels pròxims dies Igualada Comerç anirà informant dels nous continguts i més novetats través de notes de premsa als mitjans de comunicació i les xarxes socials.


extranet associats


Igualada Comerç c/ Sant Jordi, 11   08700 Igualada   T 938051419   avís legal   contactar   Mapa Web