Anar a pàgina inicial
Facebook Twitter YouTube  Issuu


ACTUALITAT IGUALADA COMERÇ AGENDA MÉS DE 100 COMERÇOS PARTICIPANTS EN IGUALADA NIT DE SHOPPING

MÉS DE 100 COMERÇOS PARTICIPANTS EN IGUALADA NIT DE SHOPPING

Enviar un enllaç d'aquesta pàgina. Versió per imprimir.

Des de que fa només una setmana es va anunciar la nova promoció d’Igualada Comerç, les compres nocturnes, la ciutat d’Igualada ja està vibrant en l’espera d’aquest esdeveniment. De fet, l’interès ja és imparable i encara s’estàn apuntat els comerços que volen participar-hi. S’espera que almenys 100 establiments comercials tinguin obertes les seves portes fins a les 12 de la nit i que facin alguna promoció específica per aquell dia, particular o comuna amb els altres companys (consultar el document adjunt). Aquestes promocions poden ser d’ofertes i/o descomptes en els productes, preus especials només pel dia 2 de juny, o realització d’accions d’animació i activitats promocionals davant dels establiments comercials, amb l’objectiu de fer entrar els clients a les botigues. Per l’altre banda, travès Facebook i Twitter centenars de persones ja difonen l’iniciativa i confirmen la seva assistència.

Recordem que les principals característiques d’Igualada Nit de Shopping, el nom amb el que s’ha batejat l’activitat són les següents :

El dissabte, dia dos de juny els comerços participants tindran obertes les portes dels seus establiments de manera ininterrompuda des de les cinc hores de la tarda fins a les 12 de la nit. Cada un dels comerços que s’han apuntat a aquesta iniciativa podrà. Les promocions seran les més variades, des de concerts a l’aire lliure, festes amb DJ’s, exposicions, tastets de cava, tapes de productes de la terra, decoracions innovadores, animacions al carrer i moltes coses més. En definitiva, és una campanya promocional adreçada a tots els visitants d’Igualada.

Per tal que tots els visitants de la nostra ciutat pugin tenir una estada agradable i no s’hagin de preocupar per rès, l’entitat comrrcial igualadina també els proposarà una sèrie de facilitats i avantatges. En primer lloc, Igualada Comerç amb la col•laboració de Gremi d’Hostaleria de l’Anoia i amb una serie dels restaurants d’Igualada ha arribat amb un acord per oferir Menús IGUALADA NIT DE SHOPPING, amb preus únics, de només 12 €. Tots aquests restaurants, més de deu, estaran degudament senyalitzats per la seva fàcil identificació.

També val la pena destacar que Igualada Comerç oferirà els vals de pàrquing de Cal Font per l’estada des de les 17 hores i fins a les 24 hores per un preu molt competitiu de només 7 €, i amb l’objectiu que els visitants i els participants no s’hagin de preocupar per una estada llarga a la nostra ciutat. Els vals es vendran al Punt d’Informació, situat a la Pl. De Cal Font i posteriorment s’hauran de bescanviar a la finestreta del mateix Parquing.

Igualada Comerç organitzarà també una Festa Final d’IGUALADA NIT DE SHOPPING en la discoteca LaSala de la ciutat. Un cop acabada la jornada d’Igualada Nit de Shopping, a partir de les 12 :00 h. tots els visitants estaran convidats a participar-hi.

Tota aquesta informació s’editarà en un tríptic d’IGUALADA NIT DE SHOPPING. Aquesta publicitat tindrà una relació complerta de tots els comerços participants en l’activitat, les seves adreces i promocions que realitzaran, com també amb informació útil de restaurants, pàrquings, etc., tot això amb l’objectiu d’orientar el públic, sobretot el de fora de la nostra ciutat.

Al marge de totes aquestes promocions, Igualada Comerç tindrà un punt d’informació a la Pl. de Cal Font on distribuirà plànols amb informació d’IGUALADA NIT DE SHOPPING, guies de la ciutat, piruletes i bosses d’Igualada Comerç, tiquets de pàrquing amb preus reduïts, etc.).

A més a més, Igualada Comerç habilitarà una zona amb el entorn relaxat, amb música i melodies que animen als visitants a seure, descansar i disfrutar del ambient de la ciutat. Aquesta zona tindrà un decorat i immobiliari senzill i en major part reciclat, però relacionat amb la música i que oferirà l’elaboració in situ de còctels estiuenc i que tenen com l’objectiu d’atraure el públic en general i donar un aire desenfadat de Festa.

Igualada Comerç convida a tots els ciutadans a seguir les preparacions d’aquest esdevniment i assabentar-se dels nous continguts i més novetats través de notes de premsa als mitjans de comunicació i les xarxes socials.


extranet associats


Igualada Comerç c/ Sant Jordi, 11   08700 Igualada   T 938051419   avís legal   contactar   Mapa Web