Anar a pàgina inicial
Facebook Twitter YouTube  Issuu


ACTUALITAT IGUALADA COMERÇ AGENDA IGUALADA NIT DE SHOPPING I URBAN RUNNING NIGHT SHOW

IGUALADA NIT DE SHOPPING I URBAN RUNNING NIGHT SHOW

Enviar un enllaç d'aquesta pàgina. Versió per imprimir.

Si us agrada Igualada de dia, de nit és encara més espectacular. Aquest proper dissabte, dos de juny, n’hi haurà més de 100 comerços oberts fins a les 12 de la nit amb promocions, activitats, curses, música, facilitats d’aparcament i menús a 12 euros. I al final, festa per a tothom!

Doncs, d’aquesta manera i amb el programa molt atapeït es presenta la jornada de dissabte. Tot començara amb les activitats d’Igualada Urban Running Night Show . Aquesta cursa està pensada per tota la família amb activitats diverses per passar una divertida tarda-nit: concerts, night shopping, curses de pares i mares amb cotxets, cursa per nens i nenes amb patinet, degustació de gastronomia típica d’Anoia i els 5 i 10 Km urbans Ciutat d’Igualada. Les respectives curses de pares i mares amb cotxets i nadons comencen a les 18:00 i a les 19:00 hores començara la cursa de nens i nenes amb patinets. Però el plat fort serà la cursa nocturna pels carrers de la ciutat i principals eixos comercials d’Igualada de 5 i 10 Km, que es preveu que dongui tret de sortida pasades les 9 h. del vespre.

Per donar suport a centenars de corredors al llarg del trajecte de la cursa i per commemorar-la, Igualada Comerç convida a tot el públic a il•luminar-la, encenent barretes lluminoses que repartiran els comerços participants en la promoció d’Igualada Nit Shopping.

Igualada Nit de Shopping

Mentre tant la festa continua amb el comerç d’Igualada que puja al tren de Compres Nocturnes. Aquesta iniciativa innovadora que últimament s’ha portat a terme amb molt d’èxit a varies ciutats de Catalunya, ha trobat una resposta entusiasta a Igualada. De fet, Igualada Comerç té més de 100 establiments comercials que s’han adherit a aquesta promoció. Les principals característiques d’Igualada Nit de Shopping, el nom amb el que s’ha batejat l’activitat són les següents:

El dissabte, dia dos de juny els comerços participants tindran obertes les portes dels seus establiments de manera ininterrompuda des de les cinc hores de la tarda fins a les 12 de la nit. Cada un dels comerços que s’han apuntat a aquesta iniciativa realitzara alguna promoció específica, particular o comuna amb els altres companys. Aquestes promocions poden ser d’ofertes i/o descomptes en els productes, preus especials només pel dia 2 de juny, o realització d’accions d’animació i activitats promocionals davant dels establiments comercials, amb l’objectiu de fer entrar els clients a les botigues. Les promocions seran les més variades, des de concerts a l’aire lliure, festes amb DJ’s, exposicions, tastets de cava, tapes de productes de la terra, decoracions innovadores, animacions al carrer i moltes coses més. En definitiva, és una campanya promocional adreçada a tots els visitants d’Igualada, com els corredors i esportistes participants a la cursa.

Per comunicar l’activitat, Igualada Comerç ha editat un díptic d’IGUALADA NIT DE SHOPPING, amb la relació complerta de tots els comerços participants en l’activitat, les seves adreces i promocions que realitzaran, com també amb informació útil de restaurants, pàrquings, etc., tot això amb l’objectiu d’orientar els visitants, sobretot el de fora de la nostra ciutat. En aquest sentit, val la pena destacar que Igualada Comerç oferirà els vals de pàrquing de Pl. de Cal Font i de la Pl. de la Creu amb un 50 % de descompte, amb l’objectiu que els visitants i els participants no s’hagin de preocupar per una estada llarga a la nostra ciutat. Els vals es vendran al Punt d’Informació, situat a la Pl. De Cal Font i posteriorment s’hauran de bescanviar a la finestreta del mateix Pàrquing.

Igualada Comerç amb la col•laboració de Gremi d’Hostaleria d’Anoia i els restaurants d’Igualada oferirà també Menús IGUALADA NIT DE SHOPPING, UNS MENÚS amb preus únics, de només 12 €, a tot el públic que vingui a la nostra ciutat. Tots aquests restaurants estaran degudament senyalitzats per la seva fàcil identificació.

Per, això no és tot. Igualada Comerç organitzarà també una Festa Final d’IGUALADA NIT DE SHOPPING en la discoteca LaSala. Un cop acabada la jornada d’Igualada Nit de Shopping, a partir de les 00:00 h. i fins a les 02 :00 tots els visitants estan convidats a participar-hi.

Per l’altre banda Igualada Comerç està preparant promocions, activitats i zones d’esbarjo a l’aire lliure i que tenen com l’objectiu d’atraure el públic en general i donar un aire desenfadat de Festa. L’entitat tindrà un punt d’informació a la Pl. de Cal Font on distribuirà plànols amb informació d’IGUALADA NIT DE SHOPPING, guies de la ciutat, piruletes i bosses d’Igualada Comerç, tiquets de pàrquing amb preus reduïts, etc.).

A més a més, Igualada Comerç habilitarà una zona amb l’entorn relaxat amb música i melodies que animen als visitants a seure, descansar i disfrutar del ambient de la ciutat. Aquesta zona tindrà un decorat i immobiliari senzill i en major part reciclat, però relacionat amb la música i que oferirà l’elaboració in situ de còctels estiuencs. Una zona hi serà a la Pl. del Pius XII.

En el transcurs dels pròxims dies podeu seguir pel Facebook www.facebook.com/igualadacom i Twitter www.twitter.com/igualadacomerc les preparacions i el dessenvolupament de les nombroses activitats d’aquest proper dissabte, que oferirà Igualada a tots els seus visitants i que de ben segur, els faran disfrutar de la nostra ciutat.


extranet associats


Igualada Comerç c/ Sant Jordi, 11   08700 Igualada   T 938051419   avís legal   contactar   Mapa Web