Anar a pàgina inicial
Facebook Twitter YouTube  Issuu


ACTUALITAT IGUALADA COMERÇ NOTÍCIES GRAN IGUALADA, EN UNA NIT DE SHOPPING

GRAN IGUALADA, EN UNA NIT DE SHOPPING

Enviar un enllaç d'aquesta pàgina. Versió per imprimir.

Felicitats, molt gran, un gran èxit, molt content, ànims, molt bona iniciativa, els comerciants ho han muntat molt be, són només alguns dels comentaris que se senten en relació d’un gran dia que va ser el passat dissabte. Alguns també afegien que quan es fan les coses ben fetes, la gent respon. I és la veritat, des de fa temps no s’havia vist un ambient tant sa, alegre, optimista, engrescador, com el dia dos de juny. Pràcticament tothom, des de la classe política de la ciutat, juntament amb el restes dels igualadins, visitants, comerciants, corredors i molts altres s’han emportat una imatge esplèndida de la ciutat.

Dj´s al carrer
Dj´s al carrer
De fet, aquest ambient ja es notava des de bon matí. Una activitat accelerada, molta més gent als carrers que en qualsevol dissabte, i últims preparatius als més de 120 comerços adherits a iniciativa. Amb el pas de les hores començaven a arribar els primers corredors de les curses, i la ciutat ja començava de bullir d’activitats i emocions. Les terrasses dels bars i restaurants plens de gom a gom i els visitants desesperadament buscant algun lloc per seure. Arriba el 9 del vespre i a diferència d’un dia normal, els comerços continuen oberts. I no només oberts, sinò, traient la seva cara més amable, convidant al nombrós públic a entrar, refrescar-se amb una copa de cava, fer un tastet de pernil o alguna pasta. Altres, en canvi, convidaven a fer-se un pentinat, escoltar música de DJ’s en viu, fent màgia al carrer. I així desenes d’ells, amb les seves promocions, ingenioses, curioses i divertides. Però sobretot refrescants. Algunes amb mojitos, altres amb decoració de Far-West amb sortidors de cervesa, uns altres amb bombolles, i també amb animació i activitats pels menuts.

I així fins a les 12, amb els locals plens de curiosos i també compradors. De fet, no fins a les 12, molts comerços davant aquest allau de públic no van tancar fins passada la una de la matinada. La veritat és que va ser una dia en que tot va encaixar perfectament, bon temps, una agenda plena d’activitats, però sobretot una il•lusió dels comerciants per presentar un bon fer, oferir la seva hospitalitat i engrescar al públic a participar activament. I, naturalment la resposta va ser extraordinària. Encara que des d’Igualada Comerç es remarcava que el principal objectiu era fer una promoció diferent i ensenyar el millor comerç de casa nostra, cosa que es va complir amb escreix, l’altre part, la de vendes va sorprendre agradablement a molts comerciants. Tal i com apuntaven alguns, precisament el fet de poder comprar en aquest horari tant poc habitual va ser el principal ali-cient.

Els carrers i botigues plenes, diverses activitats arreu, restaurants sense una cadira lliure. La veritat és que Igualada va oferir una de les seves millors gales. Els organitzadors sobretot destaquen tres punts importants. El primer és de que Igualada Nit de Shopping és un globo d’oxigen i l’activitat que ha aportat un cert aire d’optimisme en una crisi de consum que dura ja massa temps. El segon tret important és de que varis sectors de la societat civil, sectors econòmics i comercials, com també l’administració pública han demostrat que un treball seriós amb els objectius compartits obté sempre una recompensa en forma de la resposta molt favorable de la ciutadania. I la tercera característica és que a més a més de que tothom ha passat bé i ha disfrutat en la realització de l’activitat (comerciants, restauradors, visitants, igualadins), es van obtenir uns resultats molt positius, quantificables i que aquests fan pensar que les activitats d’aquest tipus tindran repeticions en el futur.

El ressò i la magnitud d’Igualada Nit de Shopping ha sigut de tal envergadura que la promoció va sortir per la televisió, concretament per Catalunya Informació de TV3 http://goo.gl/ZDzqE i abans també, a La Vanguardia.

Igualada Comerç va ser testimoni de varis escenaris magnífics d’Igualada Nit de Shopping, alguns dels que podeu consultar a la pàgina de Facebook http://www.facebook.com/igualadacom .


extranet associats


Igualada Comerç c/ Sant Jordi, 11   08700 Igualada   T 938051419   avís legal   contactar   Mapa Web