Anar a pàgina inicial
Facebook Twitter YouTube  Issuu


ACTUALITAT IGUALADA COMERÇ AGENDA IGUALADA COMERÇ FA UNA PROMOCIÓ AMB EL MOTIU D’EUROPEAN BALLOON FESTIVAL

IGUALADA COMERÇ FA UNA PROMOCIÓ AMB EL MOTIU D’EUROPEAN BALLOON FESTIVAL

Enviar un enllaç d'aquesta pàgina. Versió per imprimir.

Amb motiu de la celebració d’European Balloon Festival aquest proper cap de setmana, i amb l’objectiu d’aprofitar l’afluència de públic, Igualada Comerç està preparant una campanya promocional entre els seus associats, i en continuació entre tots els visitants de la ciutat. L’entitat tindrà un estand informatiu el divendres dia 6 de juliol, a la Plaça de Cal Font, on es farà el repartiment de bosses exclusives d’Igualada Comerç i grans globus de 50 cm . inflats d’heli. La zona exacte on serà instal·lat l’estand és al costat de l’Iglú de Vent a la mateixa plaça, i l’horari de realització de l’activitat serà el divendres, 6 de juliol, des de les 18:00 fins a les 22:00 hores . A més a més, l’entitat repartirà el material promocional del comerç igualadí.

Per aquest motiu, Igualada Comerç va entregar ja fa alguns dies als seus associats els vals per repartir entre els seus clients, i que són per bescanviar per una bossa exclusiva d’Igualada Comerç i un gran globus inflable d’heli. En un principi, els vals per repartir són per compres d’un mínim de 10 €, o segons el mateix criteri dels comerciants.

Bosses Igualada Comerç
Bosses Igualada Comerç

D’altre banda, Igualada Comerç hi serà present també amb una carpa en la zona “el village” amb una dotzena d’empreses i altres entitats de la comarca, on es crearà "Fun Zone" pels més petits, amb el rocòdrom, inflables, sumo, xutòmetre, un conjunt d’activitats al camp de vol mentre s’espera el vol del aerostàtics. Totes aquestes carpes estaran ubicades paral•leles al carrer França. Igualada Comerç farà l’atenció al públic a les hores de màxima concentració de públic i especialment el dissabte a la tarda és quan es concreta la major activitat del festival.


extranet associats


Igualada Comerç c/ Sant Jordi, 11   08700 Igualada   T 938051419   avís legal   contactar   Mapa Web