Anar a pàgina inicial
Facebook Twitter YouTube  Issuu


ACTUALITAT IGUALADA COMERÇ AGENDA IGUALADA COMERÇ COL·LABORA AMB FINEART

IGUALADA COMERÇ COL·LABORA AMB FINEART

Enviar un enllaç d'aquesta pàgina. Versió per imprimir.

Del 5 al 14 d’octubre del 2012 Igualada esdevindrà la ciutat de la fotografia amb la celebració del primer FineArt. Igualada Comerç és membre col·laborador de FineArt 2012, organitzat per l’Agrupació Fotogràfica d’Igualada (AFI) i l’Ajuntament d ’Igualada.

Es tracta d’un festival que té per objectiu promoure la fotografia, situar la ciutat com un referent en els circuits fotogràfics, i oferir als joves la possibilitat de relacionar-se i d’exposar més enllà de les escoles especialitzades.

En aquesta primera edició es comptarà amb les obres, cedides gratuïtament, d’una trentena de fotògrafs professionals provinents de tot l’Estat Espanyol, i reconeguts a nivell internacional. A més dels fotògrafs professionals, FineArt també comptarà amb mostres fotogràfiques de Museus i Arxius, i amb exposicions dels alumnes de l’escoles de Disseny i Fotografia del país. Les fotografies de tots els artistes es podran veure durant el FineArt en sales d’exposicions repartides per Igualada i seràn molt variades, històriques, actualitat, fotoperiodisme. Algunes sales seran les habituals, com la sala d’exposicions municipal, l’escorxador, el museu i altres es crearan per l’ocasió, locals comercials, antigues adoberies, la rectoria de Santa Maria.

Durant aquests deu dies, junt amb les exposicions, FineArt també programarà un seguit d’activitats culturals paral·leles com xerrades i col·loquis professionals, tallers de noves tècniques, visites guiades, projeccions, audiovisuals, un mercat de fotografia, i el concurs Enfoc, entre altres.

Com que esperem que Igualada estigui plena de gom a gom, i per a donar-hi un ambient dinàmic i uniforme en tota la ciutat i obert a tots els establiments associats, Igualada Comerç anima als seus associats que participin exposant en el seus aparadors, fotografies subministrades pels organitzadors. També es conviden els comerços a adequar més espai a l’interior per a més fotografies, sempre i quan l’acces al públic sigui fàcil.

Una altre manera de participar és decorant l’aparador amb motius relacionats amb la fotografia i complements (fotos històriques, àlbums, càmeres, rodets, etc.), o fent promocions especials amb el motiu de FineArt. La durada serà del 4 al 14 d’octubre, inclosos.

Tambés és pot participar en el Mercat de Fotografia. Amb els productes relacionats amb el mon fotogràfic. Aquesta activitat serà el dissabte, dia 13 d’octubre – de 11 al matí a 2/4 de 9 al vespre. Tota la participació serà gratuita.

Per participar, cal fer inscripció anticipada a Igualada Comerç abans del dimarts 18 de setembre per telèfon 938051419, cc/ee: info@igualadacomerc.cat , o personalment a c/La Torre, 5.


extranet associats


Igualada Comerç c/ Sant Jordi, 11   08700 Igualada   T 938051419   avís legal   contactar   Mapa Web