Anar a pàgina inicial
Facebook Twitter YouTube  Issuu


ACTUALITAT IGUALADA COMERÇ NOTÍCIES COL•LABORACIÓ D’IGUALADA COMERÇ AMB L’ASSOCIACIÓ DE FAMILIARS DE MALALTS D’ALZHEIMER

COL•LABORACIÓ D’IGUALADA COMERÇ AMB L’ASSOCIACIÓ DE FAMILIARS DE MALALTS D’ALZHEIMER

Enviar un enllaç d'aquesta pàgina. Versió per imprimir.

Fa uns dies, dins el marc del Dia Mundial de l’Alzheimer, a Igualada es va presenatar “I tu què en penses del teu avi?”, el nou projecte social entre l’Hospital de Dia Sant Jordi, AFAB delegació Anoia i Cuidadors Anoia. Amb aquesta acció es vol, entre altres coses, sumar els esforços i aprofitar tots els actes per donar a conèixer el treball que es duu a terme, obrint la xarxa a tots els cuidadors, i fent ressò social de la realitat que viu la persona amb deteriorament cognitiu i la seva família.

El projecte parteix de l’experiència d’intercanvi entre els nens de l’escola Garcia Fosses i els avis de l’Hospital de dia Sant Jordi d ’Igualada. Els nens van fer aportació d’un recull de vivències amb els seus avis en forma de frases curtes. En aquestes frases s’han afegit altres recollides entre els néts dels usuaris de l’Hospital de dia Sant Jordi. Tot aquest recull s’ha completat amb il·lustracions de diferents autors igualadins que han col·laborat desinteressadament, alumnes de Pèl i Ploma, i s’ha transfomat en forma d’un conte.

Aquest conte, amb el títol “I tu què en penses del teu avi?”, explica que tots els avis són diferents, tots tenen diferents habilitats, i tots, com a persones, tenen la mateixa dignitat i ens aporten quelcom essencial per la vida. El libre es va posar oficialment a la venta el dia 21 de setembre, a l’Hospital de dia Sant Jordi, amb el preu de 7 euros.

I tu, que en penses del teu avi?
I tu, que en penses del teu avi?

La venda d’aquest llibre es realitza en diferents punts de la comarca durant tot l’any següent, i alguns dels establiments comercials d’Igualada Comerç s’han afegit a aquesta acció:

EL CULLEROT, Rambla Nova, 29

LLEGIM?, Passatge Galí, 4

PASTISSERIA PLA, Rambla Nova, 43

PASTISSERIA PLA, Avda. Barcelona, 22

JOIERIA TRIAS, Plaça la Creu, 22

LA BONA ESPARDENYA, Plaça Sant Miquel, 1

ORTOPEDIA ALMENAR, c/Belgica, 2 local 6

L’aportació recollida serà integrament ingresada a l’AFAB. Els diners recollits serviràn per afrontar l’inversió que l’AFAB te envers a noves accions dirigides a cuidadors i malalts.


extranet associats


Igualada Comerç c/ Sant Jordi, 11   08700 Igualada   T 938051419   avís legal   contactar   Mapa Web