Anar a pàgina inicial
Facebook Twitter YouTube  Issuu


ACTUALITAT IGUALADA COMERÇ AGENDA ELS COMERÇOS D’IGUALADA COL•LABOREN AMB FINEART

ELS COMERÇOS D’IGUALADA COL•LABOREN AMB FINEART

Enviar un enllaç d'aquesta pàgina. Versió per imprimir.

Amb el motiu de FineArt Igualada, l’esdeveniment que s’inaugura aquest cap de setmana, amb 900 fotografies de 30 fotògrafs i un total de 37 exposicions, els comerços d’Igualada Comerç també s’han volgut afegir a l’iniciativa i col·laborar activament.

Tot esperant que la ciutat d’Igualada estigui plena d’amants de fotogràfia, i per a donar-hi un ambient dinàmic i uniforme en tota la ciutat i obert a tots els establiments associats, Igualada Comerç va animar als seus associats que participin exposant en el seus aparadors, fotografies subministrades pels organitzadors. També s’han convidat els comerços a adequar més espai a l’interior per a més fotografies, sempre i quan l’acces al públic sigui fàcil.

El repte és inundar Igualada de fotografia, i no només en les sales d’exposició sinó també vinculant els aparadors dels comerciants de la ciutat amb l’esdeveniment. De fet, hi haurà més de 30 establiments comercials d’Igualada Comerç que col·locaran fotografies durant els dies del FineArt.

Una altre manera de participar és decorant l’aparador amb motius relacionats amb la fotografia i complements (fotos històriques, àlbums, càmeres, rodets, etc.), o fent promocions especials amb el motiu de FineArt.

Tambés és pot participar en el Mercat de Fotografia, amb els productes relacionats amb el mon fotogràfic. Aquesta activitat serà el dissabte, dia 13 d’octubre – de 11 al matí a 2/4 de 9 al vespre. Tota la participació serà gratuita.

FineArt Igualada 2012 es duu a terme del 5 al 14 d’octubre i es posiciona com un certamen pioner a nivell nacional en el sector de l’art fotogràfic.


extranet associats


Igualada Comerç c/ Sant Jordi, 11   08700 Igualada   T 938051419   avís legal   contactar   Mapa Web