Anar a pàgina inicial
Facebook Twitter YouTube  Issuu


ACTUALITAT IGUALADA COMERÇ AGENDA CURS D’INTELIGÈNCIA EMOCIONAL PER A COMERÇ

CURS D’INTELIGÈNCIA EMOCIONAL PER A COMERÇ

Enviar un enllaç d'aquesta pàgina. Versió per imprimir.

Igualada Comerç i la Confederació de Comerç de Catalunya han programat per als comerciants i altres interessats, i de forma totalment gratuïta un curs de formació. Es tracta de Curs d’Inteligència Emocional per a Comerç, amb un total de 10 hores. L’horari serà de 15:00 a 17:00 hores i el calendari els dies 13, 14, 15, 20 i 21 de novembre.

El contingut del curs és molt ampli i es tractaràn els temes com: que es l’autoestima, com es forma i com millorar?, del pensament negatiu al positiu, conèixer el nostre mapa emocional, la fulla de vida, intel.ligencia emocional com eina per estimular les vendes, motivació i treball en equips, l’empatia i la sensibilitat com una manera de relacionar-se.

El curs és totalment subvencionat a través de bonificació de la quota a la Seguretat Social.

El lloc on s’impartirà el curs és al c/ La Torre , 5, a l’Aula de Formació d’Igualada Comerç. Les places son limitades i es reservaran per rigorós ordre d’inscripció. La data límit d’inscripcions és el 2 de novembre!!!

Per a més informació i inscripcions cal adreçar-se al local d’Igualada Comerç al carrer de La Torre, 5 , trucar al telèfon 938 051 419 o enviar un e-mail a info@igualadacomerc.cat .


extranet associats


Igualada Comerç c/ Sant Jordi, 11   08700 Igualada   T 938051419   avís legal   contactar   Mapa Web