Anar a pàgina inicial
Facebook Twitter YouTube  Issuu


ACTUALITAT IGUALADA COMERÇ NOTÍCIES LA GRAN FESTA DEL VI, AMB AIRES 2.0

LA GRAN FESTA DEL VI, AMB AIRES 2.0

Enviar un enllaç d'aquesta pàgina. Versió per imprimir.

Ja se sap que aquest proper dissabte, 10 de novembre, tindrà lloc a Igualada la primera Gran Festa del Vi que, junt amb el Tast Solidari del dia anterior, donaran el tret de sortida a la Gran Setmana del Comerç d’Igualada.

A la festa del vi, i fruit de la col·laboració entre les empreses Ceina i Endepro Software, s’instal·larà un sistema de votació on-line gràcies al qual, totes aquelles persones que provin un vi a peu de l’estand, podran valorar-lo a l’instant.

Ampolla de vi

El sistema consta d’un codi QR que es trobarà a cada carpa de les instal·lades a la rambla Sant Isidre. Les persones que provin un vi i desitgin fer-ne una valoració, podran capturar el codi QR del celler per aconseguir una llista dels vins exposats. A continuació, triaran el vi de la pantalla i el puntuaran. Això farà que la votació passi a un lloc Web públic i es creï un “ranquing” de productes en temps real, que serà mostrat als assistents gràcies a una pantalla gegant instal·lada a la mateixa rambla.

Aquest sistema és pioner en el sector i s’estrenarà simultàniament a la Festa del vi d’Igualada i la mostra Catavins 2012 de Sabadell. L’empresa Endepro Software és la creadora de la coneguda xarxa social Vinthink , una mena de Facebook per als amants del vi.


extranet associats


Igualada Comerç c/ Sant Jordi, 11   08700 Igualada   T 938051419   avís legal   contactar   Mapa Web