Anar a pàgina inicial
Facebook Twitter YouTube  Issuu


ACTUALITAT IGUALADA COMERÇ AGENDA CONFERÈNCIA INNOVACIÓ EN RETAIL PER FER FRONT ALS NOUS HÀBITS DE CONSUM

CONFERÈNCIA INNOVACIÓ EN RETAIL PER FER FRONT ALS NOUS HÀBITS DE CONSUM

Enviar un enllaç d'aquesta pàgina. Versió per imprimir.

Igualada Comerç convida a tots els interessats a participar a la conferència:

-Innovació en retail per fer front als nous hàbits de consum. -Estratègies innovadores de les empreses per fer front als nous hàbits de consum dels seus clients

que anirà a càrrec de Lluís Martínez-Ribes.

La sessió es realitzarà el proper dilluns 26 de novembre i està organitzada per l’Ajuntament d’Igualada i el Consell Comarcal de l’Anoia, amb la col·laboració d’Igualada Comerç i està emmarcada dins els actes de la Setmana de la Innovació.

La conferència explicarà com els clients estan canviant, no sols en els seus hàbits de compra, sinó també en la forma de viure la vida. Cal que les botigues s’adaptin, o potser millor, que siguin capaces d’innovar per tal de crear uns nous comportaments de compra. A partir, d’exemples és veuran formes de fer innovació.

Lluís Martínez-Ribes és expert en innovació en retail, professor titular a ESADE i col·laborador a empreses com Camper, Ausonia, Coca-Cola, Inditex, Mercadona, Imaginarium i Danone, entre moltes d’altres.

Lluís Martínez-Ribes
Lluís Martínez-Ribes

La sessió tindrà lloc a les 12:00 hores a IG-NOVA Empresa (Av. Mestre Muntaner, 86). L’entrada a la sessió és lliure però és necessari inscripció prèvia a ignovaempresa@aj-igualada.net .

“La Setmana de la Innovació” s’emmarca dins del projecte “Anoia Activa” una acció subvencionada pel Servei d’Ocupació de Catalunya, en el marc del Projecte “Treball a les 7 comarques”, i cofinançada pel Fons Social Europeu.


extranet associats


Igualada Comerç c/ Sant Jordi, 11   08700 Igualada   T 938051419   avís legal   contactar   Mapa Web