Anar a pàgina inicial
Facebook Twitter YouTube  Issuu


ACTUALITAT IGUALADA COMERÇ NOTÍCIES IGUALADA COMERÇ FIRMA EL CONVENI DE COL.LABORACIÓ AMB L’ESCOLA D’IDIOMES INLINGUA

IGUALADA COMERÇ FIRMA EL CONVENI DE COL.LABORACIÓ AMB L’ESCOLA D’IDIOMES INLINGUA

Enviar un enllaç d'aquesta pàgina. Versió per imprimir.

En l’afany constant en l’ampliació dels seus serveis, Igualada Comerç treballa en la recerca dels millors acords i convenis que contribueixen en la reducció de les despeses i en la gestió diària dels negocis comercials dels seus associats.


Per aquest motiu, el dijous passat a la seu de l’entitat es va firmar el conveni de col·laboració entre Igualada Comerç i Inlingua, una nova escola d’idiomes, amb la seu al Passeig Verdaguer. Inlingua és una de les organitzacions capdavanteres del món en l’ensenyament d’idiomes i té com objectiu la comercialització de serveis de formació d’idiomes i altres entre els diferents col·lectius.


Innlingua igualada posa a disposició dels socis d’Igualada Comerç la possibilitat de beneficiar-se de descomptes exclusius en la prestació dels seus serveis. Aquests descomptes tindran la mateixa vigència del conveni.


D’altre banda, Igualada Comerç farà la difusió institucional de l’esmentat acord entre els seus socis, amb l’objectiu de facilitar als associats serveis i productes d’Inlingua amb aquests descomptes especials.


A aquesta promoció només hi poden adherir-se els socis que acreditin documentalment la seva pertinença al col·lectiu.


El conveni el van firmar d’una part el President Sr. Jordi Martínez i Seuba, en nom i representació d’Igualada Comerç i de l’altra l’Administradora, Sra. Rosa Canela i Piqué, en nom i representació d’Inlingua.

Moment de la firma del conveni
Moment de la firma del conveni


extranet associats


Igualada Comerç c/ Sant Jordi, 11   08700 Igualada   T 938051419   avís legal   contactar   Mapa Web