Anar a pàgina inicial
Facebook Twitter YouTube  Issuu


ACTUALITAT IGUALADA COMERÇ NOTÍCIES IGUALADA COMERÇ ENTREGA 711 € AL BANC DE QUEVIUERES D’IGUALADA

IGUALADA COMERÇ ENTREGA 711 € AL BANC DE QUEVIUERES D’IGUALADA

Enviar un enllaç d'aquesta pàgina. Versió per imprimir.

Aprofitan la compareixença de prensa de dimecres, Igualada Comerç ha entregat als representants del Banc de Queviures d’Igualada la quantitat de 711 €. Els diners entregats es van recollir durant el Tast Solidari que Igualada Comerç va portar a terme a Escola Pia el passat dia 9 de novembre.

El tresorer d´Igualada Comerç entrega el taló al regidor Joan Torras
El tresorer d´Igualada Comerç entrega el taló al regidor Joan Torras

Prop de vuitanta persones hi van assistir en aquest acte solidari i que va ser conduït per dos conneguts sommeliers de casa nostra, Sònia Farran i Manel Pla. Es van poder tastar cinc vins de la comarca, gentilesa dels següents cellers: Bodegues Puiggròs (Òdena), Can Feixes (Cabrera d’Anoia), Puig-Romeu (La Llacuna), Bohigas (Òdena) i Torrens Moliner (Piera). En un acte amè i amb la participació de l’actriu Lloll Bertran que va fer un discurs breu, però molt emotiu, destacant els valors dels molts productes igualadins que tenen un altissim nivell, però que de momento no s’han explotat prou.

El Tast del Vi va suposar el començament extraoficial d’una nova iniciativa comercial, La Gran Festa del Vi, que es va portar a terme el dia següent. Hi van participar setze cellers de tot Catalunya, entre els quals hi eren quatre de l’Anoia i també quatre xarcuters i formatgers de la ciutat.

La Gran Festa del Vi va suposar el tret de sortida de La Gran Setmana del Comerç, durant la qual els botiguers de la ciutat oferien descomptes als seus establiments, a més d’altres ofertes, promocions i activitats paral·leles, i en les quals els visitants hi van trobar més d’un centenar de comerços adherits a la iniciativa de sectors tant diversos com la moda, l’alimentació o els electrodomèstics.


extranet associats


Igualada Comerç c/ Sant Jordi, 11   08700 Igualada   T 938051419   avís legal   contactar   Mapa Web