Anar a pàgina inicial
Facebook Twitter YouTube  Issuu


ACTUALITAT IGUALADA COMERÇ AGENDA IGUALADA COMERÇ SORTEJA UN IPAD D’ÚLTIMA GENERACIÓ ENTRE LES PERSONES QUE PIULIN UNA FOTO DELS COMERÇOS ASSOCIATS

IGUALADA COMERÇ SORTEJA UN IPAD D’ÚLTIMA GENERACIÓ ENTRE LES PERSONES QUE PIULIN UNA FOTO DELS COMERÇOS ASSOCIATS

Enviar un enllaç d'aquesta pàgina. Versió per imprimir.

Igualada Comerç engega una campanya per promocionar el comerç igualadí a les xarxes socials de Twitter i Instagram.

Aquestes festes de Nadal, Igualada Comerç regalarà un iPad d’última generació entre totes aquelles persones que publiquin una foto de les seves compres a Twitter i Instagram. Aquest és el premi de campanya #ViuNadalAIgualada que impulsa Igualada Comerç per aquestes festes nadalenques.

Igualada Comerç es concient que els millors ambaixadors del comerç local són els propis igualadins i anoiencs, que amb les seves fotos i opinions poden donar a conèixer les virtuts dels comerços d’Igualada a tot el món. Igualada Comerç vol que siguin els propis clients els qui expliquin, des del seu punt de vista, com és l’experiència de comprar a la capital de l’Anoia. És per això que aquesta campanya premiarà a totes aquelles persones que promocionin les botigues d’Igualada a través d’aquestes dues Xarxes Socials.

Per participar en el sorteig és molt fàcil, només han de fer-se una foto a l’interior de la botiga amb el producte o servei adquirit, escriure un comentari explicant què s’han comprat i penjar-ho tot al hastag #ViuNadalAIgualada. Aquest hastag serveix tant per Twitter com per Instagram.

#ViuNadalAIgualada
#ViuNadalAIgualada

Hi poden participar totes aquelles persones que facin una compra en qualsevol de les botigues d’Igualada Comerç durant aquestes festes de Nadal. La foto es pot fer des de l’interior de les botigues on s’hagi adquirit el producte, o el servei, o un cop s’hagi arribat a casa. En tot cas, fer-ho des de la botiga donarà a l’usuari més opcions de guanyar el premi. En el cas que un usuari pengi una foto des de un altre lloc, haurà d’aparèixer en la foto una prova que aquell regal s’ha comprat en una botiga d’Igualada (ja sigui utilitzant una bossa o qualsevol altre element).

Els establiments comercials que disposen de Twitter o Instragram podran publicar missatges en nom dels seus clients que no tinguin qualsevol d’aquestes dues Xarxes. Aquesta decisió correspon a cada botiga.

El sorteig es farà el proper dilluns 7 de gener, un cop acabada la temporada nadalenca, entre totes les persones participants. Els perfils de Twitter i Instagram d’Igualada Comerç (@igualadacomerc) controloràn tots els missatges amb objectiu de determinar-ne la veracitat de les fotos i eliminar falsos participants. També es validaran les participacions mitjançant comentaris, marcant la piulada com a preferida a Twittter o fent un “m’agrada” a Instagram. Només entraran a concurs aquelles imatges que estiguin validades per Igualada Comerç.

Un cop realitzat el sorteig, Igualada Comerç es posarà en contacte amb el guanyador per fer-li entrega del premi.

Més informació i bases de la campanya a la web d’Igualada Comerç.


extranet associats


Igualada Comerç c/ Sant Jordi, 11   08700 Igualada   T 938051419   avís legal   contactar   Mapa Web