Anar a pàgina inicial
Facebook Twitter YouTube  Issuu


ACTUALITAT IGUALADA COMERÇ NOTÍCIES BASES SORTEIG DE NADAL

BASES SORTEIG DE NADAL

Enviar un enllaç d'aquesta pàgina. Versió per imprimir.

CAMPANYA NADAL 2012 IGUALADA COMERÇ

Igualada Comerç regala aquestes festes de Nadal un iPad d’última generació entre totes aquelles persones que publiquin a Twitter o Instagram una foto amb les seves compres de Nadal. Totes les fotos s’han de penjar a l’etiqueta o hastag #ViuNadalAIgualada i el sorteig serà el dilluns 7 de gener a les 11 del migdia.

Condicions per participar:

· S’ha de publicar una foto a Twitter o Instagram en la que hi aparegui un producte o servei comprat en qualsevol de les botigues associades a Igualada Comerç.

· La foto s’ha de publicar en l’etiqueta o hastag #ViuNadalAIgualada.

· Les fotos s’han de fer a l’interior de la botiga on s’hagi adquirit el producte. Aquestes fotos rebran més participacions al sorteig que les que facin fora de la botiga.

· Si pels motius que sigui, no es pot fer la foto a l’interior de la botiga on s’hagi adquirit el producte, la imatge haurà d’incloure qualsevol element que identifiqui a la botiga, com ara una de les bosses de compra.

· Les botigues que disposen de Twitter o Instragram podran publicar missatges en nom dels seus clients que no tinguin qualsevol d’aquestes dues Xarxes. Aquesta decisió correspon a cada botiga.

· La data límit de participació és el 7 de gener a les 11h. A les 12h es farà el sorteig entre totes aquelles fotos publicades i acceptades.

· Els perfils de @IgualadaComerc validaran les participacions mitjançant comentaris, marcant la piulada com a preferida a Twittter o fent un “m’agrada” a Instagram. Només entraran a concurs aquelles imatges que estiguin validades per Igualada Comerç.

· L’organització es reserva el dret de no validar les fotografies que no s’acullin a aquestes disposicions, que puguin semblar falses i que puguin ser malintencionades.

· L’organització es reserva el dret de fer l’ús que cregui més convenient de les imatges, així com publicar-les a Internet o en d’altres espais.

· Qualsevol aspecte no recollit en aquestes bases serà resolt per la organització segons estimi més convenient.

· La participació en el sorteig comporta l’acceptació de totes aquestes bases.

Pòster del sorteig de nadal ´12
Pòster del sorteig de nadal ´12


extranet associats


Igualada Comerç c/ Sant Jordi, 11   08700 Igualada   T 938051419   avís legal   contactar   Mapa Web