Anar a pàgina inicial
Facebook Twitter YouTube  Issuu


ACTUALITAT IGUALADA COMERÇ NOTÍCIES SORTEIG #VIUNADALAIGUALADA PER YOUTUBE

SORTEIG #VIUNADALAIGUALADA PER YOUTUBE

Enviar un enllaç d'aquesta pàgina. Versió per imprimir.

Són moltes persones que ja han penjat les fotos de les seves compres en les xarxes socials de Twitter i Instagram. De fet, ja es poden consultar quassi un centenar de fortografies entrant als perfils d’Igualada Comerç (@igualadacomerc) al Twitter i al Instagram.

Tots aquests concursants han fet una foto a l’interior de la botiga amb el producte, o servei adquirit, i han escrit un comentari explicant què s’han comprat, tot penjant-ho tot al hastag #ViuNadalAIgualada. Aquest hastag serveix tant per Twitter com per Instagram. Des d’Igualada Comerç es recomana que en la foto també es vegui la persona concursant.

Pòster del sorteig de nadal ´12

Son diferents productes, i per tant, els sectors comercials que hi estan exposats, cotxes, llibres, roba, complements. Recordem que hi poden participar totes aquelles persones que facin una compra en qualsevol de les botigues d’Igualada Comerç durant aquestes festes de Nadal. La foto es pot fer des de l’interior de les botigues on s’hagi adquirit el producte, o servei, o un cop s’hagi arribat a casa. En tot cas, fer-ho des de la botiga donarà a l’usuari més opcions de guanyar el premi. En el cas que un usuari pengi una foto des de un altre lloc, haurà d’aparèixer en la foto una prova que aquell regal s’ha comprat en una botiga d’Igualada (ja sigui utilitzant una bossa o qualsevol altre element).

Com que el sorteig entre totes les persones participants, un cop acabada la temporada nadalenca, es realitzarà el proper dilluns, dia 7 de gener, encara n’hi ha temps perquè els clients d’Igualada Comerç pengin les seves fotos.

Igualada Comerç es concient que els millors ambaixadors del comerç local són els propis igualadins i anoiencs, que amb les seves fotos i opinions poden donar a conèixer les virtuts dels comerços d’Igualada a tot el món. Igualada Comerç vol que siguin els propis clients els qui expliquin, des del seu punt de vista, com és l’experiència de comprar a la capital de l’Anoia. És per això que aquesta campanya premiarà a totes aquelles persones que promocionin les botigues d’Igualada a través d’aquestes dues Xarxes Socials.

Queden tan sols 3 dies per finalitzar al concurs #ViuNadalAIgualada. El sorteig el farà a Igualada Comerç el dilluns 7 de gener a les 11h i el podreu seguir en directe a través del canal de Youtube http://www.youtube.com/igualadacomerc .

Us adjuntem la relació actualitzada de tots els participants amb la data de 4 de gener de 2013. En tot cas, encara queden dos dies per concursar, per tant, animeu-us i penjeu les vostres fotos!

MOLTA SORT A TOTS ELS PARTICIPANTS I BON ANY 2013!


extranet associats


Igualada Comerç c/ Sant Jordi, 11   08700 Igualada   T 938051419   avís legal   contactar   Mapa Web