Anar a pàgina inicial
Facebook Twitter YouTube  Issuu


ACTUALITAT IGUALADA COMERÇ AGENDA CURS DE TÈCNIQUES I IDEES INNOVADORES A L´ATENCIÓ AL CLIENT

CURS DE TÈCNIQUES I IDEES INNOVADORES A L´ATENCIÓ AL CLIENT

Enviar un enllaç d'aquesta pàgina. Versió per imprimir.

Igualada Comerç i la Confederació de Comerç de Catalunya han programat per als comerciants una jornada de formació. Es tracta de Curs de Tècniques i Idees Innovadores a l’Atenció al Client, que es farà el dimarts, dia 19 de febrer amb l’horari de 09:30 a 16:00 hores (total de 6 hores). La jornada, a més a més, inclou el coffe break i el dinar .

El contingut del curs és molt ampli i es tractaràn els temes com: Actitus Positives per a l’Atenció al Clien/ Tècniques de presentació del preu/ Les objeccions de compra i el seu tractament/ Idees per a promocionar les vendes del seu establiment/ Tècnica A.I.D.A. De venda activa/ L’Atenció al client amb psicología emocional.

El curs és totalment subvencionat a través de bonificació de la quota a la Seguretat Social.

El lloc on s’impartirà la jornada és a l‘Hotel Ciutat d’Igualada, Passeig Verdaguer, 167. Les places son limitades i es reservaran per rigorós ordre d’inscripció. La data límit d’inscripcions és el 12 de febrer!!!

Per a més informació i inscripcions, cal adreçar-se al local d’Igualada Comerç al carrer de La Torre, 5 , trucar al telèfon 938 051 419 o enviar un e-mail a info@igualadacomerc.cat .


extranet associats


Igualada Comerç c/ Sant Jordi, 11   08700 Igualada   T 938051419   avís legal   contactar   Mapa Web