Anar a pàgina inicial
Facebook Twitter YouTube  Issuu


ACTUALITAT IGUALADA COMERÇ AGENDA PAQUETERIA I EMBOLCALLS DE REGAL (NIVELL SUPERIOR), NOU CURS D’IGUALADA COMERÇ

PAQUETERIA I EMBOLCALLS DE REGAL (NIVELL SUPERIOR), NOU CURS D’IGUALADA COMERÇ

Enviar un enllaç d'aquesta pàgina. Versió per imprimir.

En l’actualitat, no es concep un producte sense el seu envàs. Cada dia consumim multitud de productes que estan continguts en embalatges, caixes o envasos. Estem tan habituats a ells que amb prou feines ens percatem, però més enllà de ser un simple embolcall ben disposat són un instrument al servei de la comunicació. És important conèixer els materials, útils i les eines que es van a emprar, a més de les tècniques i els procediments a seguir, estudiant la importància que té el color en aquest àmbit. Familiaritzar-se amb les diferents tècniques d’embalatge existents i apropiades per a cada moment. Cal aprendre les destreses bàsiques per elaborar empaquetats creatius seguint diferents tècniques i procediments. Adquirir coneixements de les funcions de les tècniques de la paqueteria en el sector de les pimes i micropymes de comerç. Capacitar-se per realitzar qualsevol tipus de paquet, presentació de productes i elaboració de promocions a través de l’ús de les diverses tècniques. Conscienciar de la importància de la presentació com a mitjà d’atracció del client. Adquirir la tècnica necessària i habilitat per al treball amb envasos i embalatges. Dotar als participants dels coneixements i habilitats bàsiques per a la realització dels empaquetats de regals com a reflex de la imatge comercial de l’empresa.

Per aquest motiu, Igualada Comerç i la Confederació de Comerç de Catalunya han programat per tots els interessats, i de forma totalment gratuïta un nou curs de formació. Es tracta de Curs de “Paqueteria i Embolcalls de Regal (Nivell Superior)”, amb un total de 50 hores lectives. L’horari del esmentat curs serà de 15:00 a 17:00 hores i començarà el dilluns, dia 11 del març. El curs tindrà el calendari amb els següent dies: 11-12-13-14-15-18-22-25 de març, 4-5-8-12-15-19-22-26-29 d’abril i 6-10-13-17-20-24-27 i 31 de maig.

El contingut del curs és molt divers, complert i ampli. Es tractaràn els temes com: Conèixer les diferents formes d’embolicar un paquet de regal tenint en compte les característiques físiques del producte, l’estètica, l’estil i la imatge que es vol transmetre. Els assistents aprendran els coneixements tècnics necessaris per crear paquets i embolcalls amb personalitat pròpia. Mostrar a l’alumne les últimes tendències en paqueteria. Conèixer els efectes psicològics que produeixen les diferents formes d’empaquetar regals, desenvolupar i potenciar la creativitat del participant. Capacitar als participants en el domini de la imatge, la selecció dels adorns més adequats per a cada tipus de producte, així com el seu color i significat. Comprendre la importància de l’empaquetat com a reflex de la imatge comercial de l’empresa. Adquirir habilitats que permetin exercitar les metodologies aplicades al coneixement i presentació del producte.

El lloc on s’impartirà el curs és al c/ La Torre , 5, a l’Aula de Formació d’Igualada Comerç. Les places son limitades i es reservaran per rigorós ordre d’inscripció. La data límit d’inscripcions és el 8 de març!!!

Per a més informació i inscripcions cal adreçar-se al local d’Igualada Comerç al carrer de La Torre, 5 , trucar al telèfon 938 051 419 o enviar un e-mail a info@igualadacomerc.cat .


extranet associats


Igualada Comerç c/ Sant Jordi, 11   08700 Igualada   T 938051419   avís legal   contactar   Mapa Web