Anar a pàgina inicial
Facebook Twitter YouTube  Issuu


ACTUALITAT IGUALADA COMERÇ AGENDA IGUALADA COMERÇ OFEREIX UN NOU CURS, APARADORISME COMERCIAL - NIVELL SUPERIOR

IGUALADA COMERÇ OFEREIX UN NOU CURS, APARADORISME COMERCIAL - NIVELL SUPERIOR

Enviar un enllaç d'aquesta pàgina. Versió per imprimir.

L’aparadorisme ha de tenir una idea fonamental: cedir i com a objectiu secundari, conquistar al client i augmentar el seu prestigi.

L’avantatge que el possible client està a punt de demanar la seva compra, si està interessat en el producte exhibit, no ofereix cap altre mitjà de publicitat.

Quantes vegades comprem alguna cosa que no necessitem immediatament o amb la que no contàvem perquè ho hem vist en un aparador? Milions de vendes es realitzen al món a cada moment gràcies a l’aparador.

Permetre perfeccionar les tècniques ja conegudes i conèixer altres noves, atès que actualment la situació del mercat laboral fa que les diferents marques i especialment els petits comerços necessiten cridar l’atenció del consumidor i una de les tècniques utilitzades per fer-ho és mitjançant un aparador atractiu amb elements que transmetin el concepte de petita empresa i contribueix a crear una imatge pròpia que ho diferenciï de la competència.

Per aquest motiu, Igualada Comerç i la Confederació de Comerç de Catalunya han programat per tots els interessats, i de forma totalment gratuïta un nou curs de formació. Es tracta de Curs d’Aparadorisme Comercial (Nivell Superior ), amb un total de 55 hores lectives. L’horari del esmentat curs serà de 15:00 a 17:00 hores i començarà el dimarts, dia 19 del març. El curs tindrà el calendari amb els següent dies: 19-20-21-26-27 de març, 9-10-11-16-17-18-23-24-25-30 d’abril i 7-8-9-14-15-16-21-22-23-28-29 i 30 de maig

Objectiu del curs és realitzar l’execució d’un aparador partint de l’aplicació de les fases de la seva creació: preparatòria, decisòria i matisació de la idea.

També, entendre la importància de l’aparador i de l’aparadorista en el procés de venda, les seves funcions, objectius, determinar els elements base i estructurals de l’aparadorisme, aprendre a utilitzar-los en la composició dels aparadors. Conèixer i saber emprar tots els elements que defineixen un aparador.

El lloc on s’impartirà el curs és al c/ La Torre , 5, a l’Aula de Formació d’Igualada Comerç. Les places son limitades i es reservaran per rigorós ordre d’inscripció. La data límit d’inscripcions és el 14 de març!!!

Curs de formació d´Igualada Comerç

Per a més informació i inscripcions cal adreçar-se al local d’Igualada Comerç al carrer de La Torre, 5 , trucar al telèfon 938 051 419 o enviar un e-mail a info@igualadacomerc.cat .


extranet associats


Igualada Comerç c/ Sant Jordi, 11   08700 Igualada   T 938051419   avís legal   contactar   Mapa Web