Anar a pàgina inicial
Facebook Twitter YouTube  Issuu


ACTUALITAT IGUALADA COMERÇ AGENDA CONCURS D´APARADORS AMB EL MOTIU DE LA MOSTRA D´IGUALADA

CONCURS D´APARADORS AMB EL MOTIU DE LA MOSTRA D´IGUALADA

Enviar un enllaç d'aquesta pàgina. Versió per imprimir.

Enguany entre l’11 i el 14 d’abril tindrà lloc a la ciutat la 24ª edició de la Mostra d’Igualada , la Fira de Teatre Infantil i Juveni. És un mercat d’arts escèniques per a tots els públics de les terres de parla catalana, i que anualment se celebra a Igualada.

La Mostra d’Igualada s’ha convertit en un punt de trobada excel·lent per als professionals del sector i alhora en una gran ocasió per gaudir en família dels millors espectacles per a tots els públics. En la passada edició la Mostra va convocar 26.000 espectadors que van poder gaudir de més de 60 espectacles i més de 100 representacions.

Per aquest any i com sempre, s’espera molta afluència de públic. Des de l’organització es demana la col.laboració i implicació del comerç en la Fira, i es proposa als comerços amics de la Mostra, què hi tinguin un paper rellevant i puguin aprofitar aquest esdeveniment.

Des de l’otganització es conviden els comerciants a inventar accions i activitats per donar més vida a la ciutat, a fer promocions específiques, a vestir els aparadors amb motius de la Fira, a participar en el concurs d’aparadors que s’ha organitzat (s’adjunta la butlleta d’inscripció), etc.

Els comerços que organitzin qulasevol acció s’inclouràn en una llista de col·laboradors anomenat “Soc comerç de la Mostra”, del que es podrà sol·licitar el distintiu.

Es pot trobar més informació de la Mostra a www.lamostraigualada.cat . També es poden enviar les propostes, comentaris o sugeriments al correu santagusti@aj-igualada.net .


extranet associats


Igualada Comerç c/ Sant Jordi, 11   08700 Igualada   T 938051419   avís legal   contactar   Mapa Web