Anar a pàgina inicial
Facebook Twitter YouTube  Issuu


ACTUALITAT IGUALADA COMERÇ NOTÍCIES CONVENI ENTRE IGUALADA COMERÇ I ÀREA PUBLICITAT

CONVENI ENTRE IGUALADA COMERÇ I ÀREA PUBLICITAT

Enviar un enllaç d'aquesta pàgina. Versió per imprimir.

Igualada Comerç acaba d’afegir un nou i interessant conveni en la llarga llista de serveis que l’entitat ofereix als seus associats i amb objectiu que aquests acords contribueixen en la reducció de les despeses i en la gestió diària dels negocis comercials.

Per aquest motiu, aquesta setmana a la seu de l’entitat es va firmar el conveni de col·laboració entre Igualada Comerç i Àrea Publicitat. Àrea Publicitat és una empresa prou coneguda a Igualada i es dedica bàsicament a la comercialització de serveis de grafisme, publicitat i marxandatge entre els diferents col·lectius.

Àrea Publicitat posa a disposició dels socis d’Igualada Comerç la possibilitat de beneficiar-se de descomptes exclusius (descompte del 10% en el preu de tots els productes de publicitat editats per Àrea Publicitat – Opis-plànols-revistes….a Igualada). Les dues parts sobretot valoren molt positivament l’oferta en anuncuar-se en Opis, grans tothems distribuïts estratègicament per tota la ciutat. Aquests descomptes tindran la mateixa vigència del conveni.

Opis
Opis

D’altre banda, Igualada Comerç farà la difusió institucional per diferents mitjans de comunicació al seu abast de l’esmentat acord. Objectiu és de facilitar informació als associats dels serveis i productes d’Àrea Publicitat amb aquests descomptes especials.

A aquesta promoció només hi poden adherir-se els socis que acreditin documentalment la seva pertinença al col·lectiu.

El conveni el van firmar el President Sr. Jordi Martínez i Seuba, en nom i representació d’Igualada Comerç i de l’altra, Gerent Sr. Ricard Vives i Torrescasana, en nom i representació d’Àrea Publicitat.


extranet associats


Igualada Comerç c/ Sant Jordi, 11   08700 Igualada   T 938051419   avís legal   contactar   Mapa Web