Anar a pàgina inicial
Facebook Twitter YouTube  Issuu


ACTUALITAT IGUALADA COMERÇ AGENDA CRÈDITS ICF - SESSIÓ GRATUÏTA SOBRE INSTRUMENTS DE SUPORT AL TEIXIT EMPRESARIAL

CRÈDITS ICF - SESSIÓ GRATUÏTA SOBRE INSTRUMENTS DE SUPORT AL TEIXIT EMPRESARIAL

Enviar un enllaç d'aquesta pàgina. Versió per imprimir.
Igualada Comerç us convida a participar a la SESSIÓ GRATUÏTA SOBRE INSTRUMENTS DE SUPORT AL TEIXIT EMPRESARIAL que es portarà a terme el dimecres dia 24 d’abril, de les 9:30h a les 11:30h, a la sala d’actes de la seu dels Serveis Territorials del Departament d’Empresa i Ocupació a la Catalunya Central de la Generalitat de Catalunya (Palau Firal de Manresa – Polígon Industrial Els Dolors c/ Castelladral, 5-7 de Manresa).

Aquesta jornada està organitzada conjuntament pels Serveis Territorials del Departament d’Empresa i Ocupació a la Catalunya Central de la Generalitat de Catalunya, l’Institut Català de Finances de la Generalitat de Catalunya (ICF) i el Grup Catalana Occident.

La jornada anirà a càrrec del Sr. Antoni Vallès , Director Comercial i de Convenis de l’Institut Català de Finances de la Generalitat de Catalunya, del Sr. Manuel Farré , Director de Comunicació del Grup Catalana Occident, del Sr. Enrique Díaz , Director de Màrqueting i Comunicació de Crédito y Caución i està especialment adreçada als autònoms del sector industrial, comercial i turístic, així com a les petites i mitjanes empreses de la Catalunya Central. (Veure programa adjunt).

Per poder participar en aquesta jornada gratuïta cal fer la inscripció enviant un correu electrònic a l’adreça: npiniella@gencat.cat tot indicant nom i cognoms, entitat i càrrec, població i correu electrònic. O bé trucar al telèfon: 93 693 02 72 (Neus).

Jornada ICF 42 kb

extranet associats


Igualada Comerç c/ Sant Jordi, 11   08700 Igualada   T 938051419   avís legal   contactar   Mapa Web