Anar a pàgina inicial
Facebook Twitter YouTube  Issuu


ACTUALITAT IGUALADA COMERÇ AGENDA JORNADES DE FORMACIÓ DEL NOU PROGRAMA “ENXARXA’T” D’IGUALADA COMERÇ

JORNADES DE FORMACIÓ DEL NOU PROGRAMA “ENXARXA’T” D’IGUALADA COMERÇ

Enviar un enllaç d'aquesta pàgina. Versió per imprimir.

Degut la gran necessitat del petit comerç d’estar present en les Xarxes Socials, i tenint en compte les dificultats que això pot representar pels mateixos, Igualada Comerç ha engegat el projecte “Enxarxa’t”. Aquesta iniciativa oferirà recolzament informatiu, formatiu i tècnic als associats, per tal de facilitar la seva presència a Internet, al Facebook i al Twitter, d’una manera efectiva i sense que això els suposi cap cost.

Cursos Igualada Comerç

El projecte consta de tres fases. La primera és informativa i de posada en marxa i/o assessorament dels portals Facebook i Twitter dels establiments comercials, com també de la pàgina web “labotigaalcarrer.cat” per poder penjar les ofertes dels productes outlet. De fet, actualment ja s’estan realitzant visites personalitzades als comerços associats per explicar el projecte.

La fase posterior és de formació i xerrades informatives en Xarxes Socials. La tercera i última consisteix en l’oferta de gestió i administració de comptes de Xarxes Socials dels propis comerciants per un temps limitat i des d’Igualada Comerç. Objectiu és que al final d’aquest període tots els associats puguin valorar de manera tangible el creixement exponencial de la seva la presencia i els beneficis de ser-hi present. Evidentment, la participació en totes tres fases del projecte és totalment gratuït pels associats de l’entitat.

Des de l’entitat es donarà el suport necessari a tots els associats i de forma completament gratuïta per tal que els comerciants en puguin treure el profit.

Dins d’aquest projecte s’inclouen unes JORNADES FORMATIVES , que consisteixen en dos blocs lectius. El primer bloc i la primera jornada tractarà d’introducció a les Xarxes Socials i de Facebook. El lloc on s’impartirà la formació és a Igualada Comerç, al c/ La Torre , 5. La data és 2 o 3 de maig (a escollir un) i l’horari serà de 15:15h a 16:30h.

El contingut d’aquesta primera jornada és el següent: Presència a les Xarxes Socials, Facebook-primers passos, Participar, Comentar i Gestionar la nostra presència a Facebook, Privacitat a Facebook, i Introducció a Twiter. La participació pels associats és gratuïta.

Les places són limitades i es reservaran per rigorós ordre d’inscripció. La data límit d’inscripcions és el dimarts, 30 d’abril.

Per a més informació i inscripcions, els interessats es poden dirigir al local d’Igualada Comerç al carrer La Torre, 5, poden trucar al telèfon 938051419 o enviar un e-mail a info@igualadacomerc.cat .


extranet associats


Igualada Comerç c/ Sant Jordi, 11   08700 Igualada   T 938051419   avís legal   contactar   Mapa Web