Anar a pàgina inicial
Facebook Twitter YouTube  Issuu


ACTUALITAT IGUALADA COMERÇ AGENDA CODI DE CONSUM DE CATALUNYA. REGLES DEL JOC PER AL COMERÇ I ELS SERVEIS

CODI DE CONSUM DE CATALUNYA. REGLES DEL JOC PER AL COMERÇ I ELS SERVEIS

Enviar un enllaç d'aquesta pàgina. Versió per imprimir.
Igualada Comerç us convida a participar a la SESSIÓ GRATUÏTA SOBRE EL CODI DE CONSUM DE CATALUNYA. REGLES DEL JOC PER AL COMERÇ I ELS SERVEIS que es portarà a terme el dimarts dia 14 de maig, de les 15h a les 16:30h, a la sala d’actes de la seu dels Serveis Territorials del Departament d’Empresa i Ocupació a la Catalunya Central de la Generalitat de Catalunya (Palau Firal de Manresa – Polígon Industrial Els Dolors c/ Castelladral, 5-7 de Manresa).

Aquesta jornada està organitzada conjuntament pels Serveis Territorials del Departament d’Empresa i Ocupació a la Catalunya Central de la Generalitat de Catalunya i l’Agència Catalana del Consum (ACC) de la Generalitat de Catalunya.

La jornada anirà a càrrec del Sr. Alfons Conesa, Director de l’Agència Catalana del Consum de la Generalitat de Catalunya, i està especialment adreçada als establiments comercials, personal tècnic de les àrees de promoció econòmica d’ajuntaments, consells comarcals i consorcis, així com a les unions i associacions de comerciants del territori.

L’objectiu d’aquesta sessió és explicar les obligacions i requeriments que s’han d’aplicar a les relacions entre el comerciant i el consumidor, i donar resposta a preguntes com les següents:

quina informació s’ha de facilitar al consumidor?
quines ofertes i promocions es poden fer?
es pot cobrar per avançat?
s’ha d’acceptar el retorn d’un producte en perfectes condicions?
quin és el règim de garanties dels productes?

Per poder participar en aquesta jornada gratuïta cal fer la inscripció enviant un correu electrònic a l’adreça: npiniella@gencat.cat tot indicant nom i cognoms, entitat i càrrec, població i correu electrònic. O bé trucar al telèfon: 93 693 02 72 (Neus).

extranet associats


Igualada Comerç c/ Sant Jordi, 11   08700 Igualada   T 938051419   avís legal   contactar   Mapa Web