Anar a pàgina inicial
Facebook Twitter YouTube  Issuu


ACTUALITAT IGUALADA COMERÇ AGENDA 2ª JORNADA DE FORMACIÓ DEL NOU PROGRAMA “ENXARXA’T” D’IGUALADA COMERÇ

2ª JORNADA DE FORMACIÓ DEL NOU PROGRAMA “ENXARXA’T” D’IGUALADA COMERÇ

Enviar un enllaç d'aquesta pàgina. Versió per imprimir.

Igualada Comerç ha engegat el projecte “Enxarxa’t”, que té com objectiu introduir els comerços a les Xarxes Socials. L’entitat actualment realitza visites personalitzades als establiments associats per explicar el projecte. Des de l’entitat s’està donant el suport necessari a tots els socis i de forma completament gratuïta per tal que en puguin treure el profit.

Tal i com s’ha informat, el projecte consta de tres fases. La primera és informativa i de posada en marxa i/o assessorament dels portals Facebook i Twitter dels establiments comercials, com també de la pàgina web “labotigaalcarrer.cat” per poder penjar les ofertes dels productes outlet. La segona fase que és de formació, i la tercera consisteix en l’oferta de gestió i administració de comptes de Xarxes Socials dels propis comerciants per un temps limitat i des d’Igualada Comerç. Objectiu és que al final d’aquest període tots els associats puguin valorar de manera pràctica el creixement exponencial de la seva la presencia i els beneficis de ser-hi present. Evidentment, la participació en totes tres fases del projecte és totalment gratuït pels associats de l’entitat.

Actualment s’estan desenvolupant unes JORNADES FORMATIVES , de les quals ja s’ha realitzat la primera part, a més a més amb un assistència extraordinària dels associats. De fet, tots tres dies proposats estaven completament plens amb un total de més de vuitanta persones.

Jornada Facebook
Jornada Facebook

La segona part, d’introducció al Twitter i www.labotigaalcarrer.cat consisteix en el següent temari: registre, twittejar, hashtags i mencions, seguir i seguidors, estructura de Twitter, exploració del www.labotigaalcarrer.cat , accés al Panel de Control, distribució de Panel de Control, promocions i ofertes la www.labotigaalcarrer.cat . La participació pels associats és gratuïta.

El lloc on s’impartirà la formació és a l’Oficina del Programa de Millora del Barri Sant Agustí, Pl. De la Creu, 18 (Al costat de l’Arxiu Municipal). La data és 13 o 15 de maig (a escollir un) i l’horari serà de 15:15h a 16:30h.

Les places són limitades i es reservaran per rigorós ordre d’inscripció. La data límit d’inscripcions és el divendres, 10 de maig.

Per a més informació i inscripcions, els interessats es poden dirigir al local d’Igualada Comerç al c/La Torre, 5, poden trucar al telèfon 938051419 o enviar un e-mail a info@igualadacomerc.cat .


extranet associats


Igualada Comerç c/ Sant Jordi, 11   08700 Igualada   T 938051419   avís legal   contactar   Mapa Web