Anar a pàgina inicial
Facebook Twitter YouTube  Issuu


ACTUALITAT IGUALADA COMERÇ AGENDA IGUALADA COMERÇ AMB LA FUNDACIÓ VICENTE FERRER

IGUALADA COMERÇ AMB LA FUNDACIÓ VICENTE FERRER

Enviar un enllaç d'aquesta pàgina. Versió per imprimir.

La nostra entitat des de fa temps treballa en favor dels més desfavorits. Una de les accions que més profundament va marcar a Igualada Comerç va ser la col·laboració amb la Fundació Vicente Ferrer, durant la qual, la nostra entitat recaptar fondos per fer una escola l’Índia, a l’Anantapur. Actualment, aquesta escola port el nom de "Ciutat d’Igualada".

Des de la Fundació Vicente Ferrer, ens han demanat fer la difusió de la informació de la campanya que actualment tenen en marxa a la Fundació i que està adreçada a donar suport als drets de les dones de l’Índia rural amb què treballen. "DE MUJER A MUJER, SOCIEDAD COOPERACTIVA" (http://www.demujeramujer.es/ ) . A la web, es pot trobar el documental, els diferents spots i els testimonis. A l’apartat "asóciate", les persones que estiguin interessades poden donar-se d’alta.

El dissabte, dia 11 de maig, a les 19 hores al Teatre d’Aurora a la Pl. de Cal Font d’Igualada es farà la presentació d’aquest projecte, sota el nom "DE MUJER A MUJER.", La Societat Cooperativa Solidària més gran del planeta.


extranet associats


Igualada Comerç c/ Sant Jordi, 11   08700 Igualada   T 938051419   avís legal   contactar   Mapa Web