Anar a pàgina inicial
Facebook Twitter YouTube  Issuu


ACTUALITAT IGUALADA COMERÇ AGENDA IGUALADA NIT DE SHOPPING I URBAN RUNNING, GRAN FESTA DE DISSABTE, 1 DE JUNY

IGUALADA NIT DE SHOPPING I URBAN RUNNING, GRAN FESTA DE DISSABTE, 1 DE JUNY

Enviar un enllaç d'aquesta pàgina. Versió per imprimir.

Que passa quan s’ajunten petites coses? Doncs poden arribar a ser molt grans. I és just el que va passar l’any passat amb Igualada Nit de Shopping i Igualada Urban Running Night Show. Varis sectors de la societat civil, sectors econòmics i comercials, com també l’administració pública van demostrar que un treball seriós amb els objectius compartits, obté sempre una recompensa en forma de la resposta molt favorable de la ciutadania.

Les claus d’èxit van ser implicació de la societat civil, de l’administració pública, dels comerços, de les entitats organitzadores i sobretot col·laboració i coincidència de dos esdeveniments de gran capacitat d’atracció de públic, comerç i esport.

El dissabte, dia 1 de juny la nostra ciutat torna a organitzar la Nit de Shopping i la cursa nocturna urbana. Igualada Comerç que està treballant des de fa setmanes en l’organització de les compres nocturnes, recorda principals característiques d’aquesta activitat: l’obertura dels establiments de manera ininterrompuda des de les cinc hores de la tarda fins a les 12 de la nit, implicació dels comerços amb ofertes, descomptes i preus especials només pel dia 1 de juny, realització d’accions d’animació i activitats promocionals davant dels establiments comercials a càrrec dels mateixos comerços, promocions, activitats i zones d’esbarjo a l’aire lliure al càrrec d’Igualada Comerç, gran comunicació i difusió de la promoció al càrrec d’Igualada Comerç i al final, col·laboració en xarxa amb altres institucions, entitats i empreses i les seves promocions.

Chill Out
Chill Out

Tot això donarà resultats i s’oferiran espectacles a càrrec dels comerciants igualadins, com p.e. música de DJ’s als carrers i a dins de les botigues, vi i cava a la fresca, pica-pica, màgia, concerts, demostracions, desfilades de moda i moltes més sorpreses. Evidentment amb places i carrers plens a gom a gom, com botigues també.

La gran experiència de l’any passat i l’enorme difusió i repercussió per tot el territori nacional ens diu som bons, però, segur que enguany podem ser millors.

En el transcurs dels properes dies Igualada Comerç anirà informant de tots els detalls i promocions que s’estan organitzen per aquest gran dissabte.


extranet associats


Igualada Comerç c/ Sant Jordi, 11   08700 Igualada   T 938051419   avís legal   contactar   Mapa Web