Anar a pàgina inicial
Facebook Twitter YouTube  Issuu


ACTUALITAT IGUALADA COMERÇ AGENDA AQUEST DISSABTE, A CORRE I DESPRÈS A SHOPPING

AQUEST DISSABTE, A CORRE I DESPRÈS A SHOPPING

Enviar un enllaç d'aquesta pàgina. Versió per imprimir.

La segona edició d’Igualada Nit de Shopping té davant seu la difícil tasca de superar l’altíssim nivell de l’any passat. Records vius de la Cursa Nocturna i de la Nit de Compres encara són presents en la memòria dels milers dels visitants de la nostra ciutat. El bon fer, la col·laboració de comerç i d’esport, entre l’Ajuntament, Igualada Comerç i els organitzadors de la cursa van impulsar semblants iniciatives en moltes ciutats de Catalunya, però l’experiència d’Igualada no s’ha pogut superar enlloc. És, de moment, l’única ciutat amb aquesta simbiosi de dos sectors de gran capacitat d’atracció de públic, dels sector esportiu i de sector comercial.

Malgrat aquests reptes, es pot presumir que el nombre de corredors superarà molt més els de l’any passat, i evidentment que els seus acompanyants i altres visitants vindran en major nombre que en l’edició anterior. Per l’altre banda, els nombre de comerços participants superarà 100 establiment comercials.

Per tant, el dissabte, dia u de juny els comerços participants tindran obertes les portes dels seus establiments de manera ininterrompuda des de les cinc hores de la tarda fins a les 12 de la nit. Cada un dels comerços que s’han apuntat a aquesta iniciativa realitzarà alguna promoció específica, particular o comuna amb els altres companys de la seva zona.

Des d’Igualada Comerç es destaca, de que a més a més de tenir més comerços participants, pràcticament cadascú d’ells oferirà una petita sorpresa en forma de promocions, descomptes i ofertes especials en els productes només pel dia 1 de juny, actuacions musicals, copa de cava, tastets de productes, desfilades de moda, realització d’accions d’animació i activitats promocionals davant dels establiments comercials amb l’objectiu de fer entrar els clients a les botigues, concerts a l’aire lliure, festes amb DJ’s, exposicions, tapes de productes de la terra, decoracions innovadores, animacions al carrer i moltes coses més. En definitiva, és una campanya promocional adreçada a tots els visitants d’Igualada.

A la fresca
A la fresca

Però això no és tot. Amb el motiu de realització d’Igualada Nit de Shopping, Igualada Comerç està preparant promocions, activitats i dues zones d’esbarjo a l’aire lliure i que tindran com objectiu atraure el públic en general i crear un aire desenfadat de Festa. S’instal·laràn dues zones chill out, una a la Plaça de Pius XII i l’altre a la Plaça de la Creu. Les zones Igualada Nit de Shopping Chill Out són uns espais en entorn relaxat, amb música de DJ i Jazz i melodies que animen als visitants a seure, descansar i disfrutar del ambient de la ciutat. El decorat i immobiliari són senzills i en major part reciclats, però relacionats amb la música i promoció de venta, que consistirà en còctels estiuencs i vins. Com que l’objectiu bàsic és crear un ambient agradable, desenfadat i tranquil, es basa en mobles reciclats i decoració simplista i respectable amb medi ambient, llum d’espelmes i bombetes de baix consum amb enllumenat discret.

Com la novetat, Igualada Comerç també ha volgut implicar les entitats igualadines amb la festa del dissabte. En aquesta ocasió tindrem a la Pl. de la Creu actuació d’escola de dansa oriental La Luna Mora amb l’espectacle de Tribal Fusió, escola de dansa Atrezzo amb la demostració de dansa i escola de ball Dym Styl amb la demostració de balls llatins. Per l’altre banda, al c/St. Magí, davant Pedraforca, n’hi haurà l’Associació d’Amics del Camí de St. Jaume que donarà informació del Camí de St. Jaume, i també oferirà bibliografia, assessorament personal, com lliurament de credencials de pelegrí, guies i petxines. I al final, n’ hi haurà una cercavila pels carrers d’Igualada Nit de Shopping amb la Colla Gegantera Del Bisbalet.

A banda d’aquestes actuacions, els organitzadors de la cursa i l’Ajuntament d ’Igualada han preparat una de les principals atraccions de la jornada a la Plaça de Cal Font, el concert d’Andreu Rifé de Pulseres Vermelles.

Desprès de tantes emocions, el nombrós públic tindrà gana. Per aquest motiu Igualada Comerç oferirà també menús IGUALADA NIT DE SHOPPING, uns menús amb preus únics, de només 12 €. Enguany s’han adherit molts més establiments en aquesta promoció, doncs l’experiència de l’any passat va ser extraordinària. Tots aquests restaurants adherits a iniciativa estan degudament senyalitzats per la seva fàcil identificació. Des d’Igualada Comerç es recomana consultar qui són aquests locals per poder fer les reserves amb temps suficients. Informació es pot trobar a la pàgina de l’entitat www.igualadacomerç.cat com també a Facebook i a Twitter.

Restaurants
Restaurants

Per comunicar l’activitat, Igualada Comerç ha editat un díptic d’Igualada Nit de Shopping, amb la relació complerta de tots els comerços participants en l’activitat, les seves adreces, telèfons i promocions que realitzaran, com també amb informació útil de restaurants, pàrquings, etc., tot això amb l’objectiu d’orientar el públic, sobretot el de fora de la nostra ciutat.

En el transcurs dels pròxims dies Igualada Comerç anirà informant dels nous continguts i més novetats través de notes de premsa als mitjans de comunicació i les xarxes socials.


extranet associats


Igualada Comerç c/ Sant Jordi, 11   08700 Igualada   T 938051419   avís legal   contactar   Mapa Web