Anar a pàgina inicial
Facebook Twitter YouTube  Issuu


ACTUALITAT IGUALADA COMERÇ NOTÍCIES CONSELLS DE SEGURETAT PEL ESTIU 2013 PELS COMERCIANTS

CONSELLS DE SEGURETAT PEL ESTIU 2013 PELS COMERCIANTS

Enviar un enllaç d'aquesta pàgina. Versió per imprimir.

Un any més, coincidint amb l’època estival, es posa en marxa el dispositiu Gregal amb l’objectiu de reforçar la presència policial en aquelles zones de més activitat turística i comercial.

Amb aquesta campanya es vol prevenir i/o reduir la delinqüència que opera a Catalunya aprofitant les condicions específiques que es donen durant aquests mesos d’estiu, atès que durant aquest període s’incrementa la mobilitat, tant en la xarxa viària com en el transport públic, els desplaçaments estacionals de població dels àmbits residencials a les zones d’estiueig i lúdiques i es produeix un augment associat al turisme i l’oci amb la conseqüent variació d’activitats delictives.

La prevenció, el treball conjunt i la suma d’esforços són les millors eines per aconseguir-ho. L’estratègia policial tindrà com a objectiu reforçar les patrulles de visualització, intercanviar informació de manera personalitzada amb els agents que us visitin i poder rebre consells de seguretat a través de l’ús de les noves tecnologies.

Amb el present us adjuntem la presentació del Programa Operatiu Estacional Gregal 2013 del Cos de Mossos d’Esquadra, aixi com consells de seguretat per tal que pugeu fer l’ús.


extranet associats


Igualada Comerç c/ Sant Jordi, 11   08700 Igualada   T 938051419   avís legal   contactar   Mapa Web