Anar a pàgina inicial
Facebook Twitter YouTube  Issuu


ACTUALITAT IGUALADA COMERÇ AGENDA ALT RITME D’INSCRIPCIONS A LA BOTIGA AL CARRER

ALT RITME D’INSCRIPCIONS A LA BOTIGA AL CARRER

Enviar un enllaç d'aquesta pàgina. Versió per imprimir.

A falta de dos setmanes de la nova cita amb la nova edició de “La Botiga al Carrer” - edició d’estiu, l’activitat amb la que es marca el tancament de les rebaixes de l’actual temporada, el ritme d’inscripcions és constant. Ja són quassi 80 comerços participants i amb tota la seguretat, es superarà el número de 100 inscrits. Aquesta ja és la 34ª edició d’una de les campanyes amb més èxit que organitza Igualada Comerç i és una trobada obligada en el calendari dels molts Catalans que desde fa setmanes estan esperant aquesta oportunitat única per comprar els productes de la temporada vigent amb uns preus realment atractius, a més de passar un dia passejant i gaudint de l’hospitalitat d’Igualada.

Botiga al Carrer´12, març

Els dos esdeveniments comercials (de l’estiu i de l’hivern) per excel·lència de la capital de l’Anoia van començar fa setze anys per la iniciativa d’uns pocs comerciants que volien rematar la temporada de rebaixes. Ara, a punt per la 34ª edició, la Botiga al Carrer és l’esdeveniment més important, junt amb la campanya de Nadal, tan pels comerciants com pels ciutadans de la comarca i de tot Catalunya.

Els disset anys d’història d’aquesta activitat comercial i promocional, avalen l’èxit de l’esdeveniment que edició rere edició congrega més gent de la comarca de l’Anoia, de les comarques del voltant i de Barcelona ciutat i rodalies.

La 34ª edició de la Botiga al Carrer, edició d’hivern es farà el primer dissabte del mes de setembre, dia 7, tancant d’aquesta manera simbòlica les rebaixes d’estiu.


extranet associats


Igualada Comerç c/ Sant Jordi, 11   08700 Igualada   T 938051419   avís legal   contactar   Mapa Web