Anar a pàgina inicial
Facebook Twitter YouTube  Issuu


ACTUALITAT IGUALADA COMERÇ NOTÍCIES EL PROPER DISSABTE, CITA AMB LA BOTIGA AL CARRER

EL PROPER DISSABTE, CITA AMB LA BOTIGA AL CARRER

Enviar un enllaç d'aquesta pàgina. Versió per imprimir.

El proper dissabte, dia 7 de setembre, Igualada Comerç ofereix als igualadins i molts altres visitants una nova edició de “La Botiga al Carrer” - edició d’estiu.

Aquesta ja és la 34ª edició d’una de les campanyes amb més èxit que organitza Igualada Comerç i és una trobada obligada en el calendari dels molts Catalans que desde fa setmanes estan esperant aquesta oportunitat única per comprar els productes de la temporada vigent amb uns preus realment atractius, a més de passar un dia passejant i gaudint de l’hospitalitat d’Igualada.

La Botiga al Carrer, és una de jornades més multitudinàries d’Igualada, població de Catalunya amb una excel·lent oferta comercial que va des de botigues de qualitat a outlets.

Botiga al Carrer
Botiga al Carrer

Els dos esdeveniments comercials (de l’estiu i de l’hivern) per excel·lència de la capital de l’Anoia van començar fa quassi disset anys per la iniciativa d’uns pocs comerciants que volien rematar la temporada de rebaixes. Ara, a punt per la 34ª edició, la Botiga al Carrer és un dels esdeveniments més importants, junt amb la campanya de Nadal, tan pels comerciants, com pels ciutadans de la comarca i de tot Catalunya.

Els carrers de la zona cèntrica de la ciutat, que estaran tancats al trànsit rodat per l’ocasió, acolliran com cada any més d’un centenar llarg de comerços que posaran una parada o bé just al davant del seu establiment o bé, si són d’una altra zona comercial, en un dels carrers i places més cèntrics de la ciutat.

Botiga al Carrer Rambla
Botiga al Carrer Rambla

Amb motiu del tancament de la Rambla Sant Isidre, Plaça de la Creu, c/Òdena des de Passeig Verdaguer sud i Rambla Nova amb Santa Caterina, a partir de les 08,00 hores del matí i fins les 21,00 hores del vespre, aproximadament, els autobusos urbans hauràn de prendre per Santa Caterina els que venen procedents de Santa Margarida de Montbui a zona centre, mentre que els que venen de Vilanova del Camí en direcció a Santa Margarida de Montbui hauràn de girar a Plaça del Rei i continuar pel carrer Sant Ignasi.

A més a més de la Rambla Sant Isidre, els següents carrers romandràn tancats per trànsit:, c/Òdena sentit de baixada des del Passeig Verdaguer sud fins a les Rambles, (no el de pujada per c/Sant Josep), Plaça de Cal Font, Rambla Nova des del c/Santa Caterina,Plaça de la Creu, c/Sant Simplici, c/Alba, c/Argent, c/Sant Cristòfor i Plaça del Pilar, c/Nou, Plaça Ajuntament, c/Santa Maria, Plaça Pius XII i c/Roser. Per accedir a plaça Sant Miquel es farà en direcció prohibida pel carrer Sant Bartomeu i Sant Jaume, la qual cosa vol dir que tot aquest eix quedarà de doble sentit de circulació.

Com cada vegada, Igualada Comerç prepara animacions per fer que la jornada “d’anar de compres” es converteixi en un dia especial on la gent pugui gaudir d’activitats lúdiques i refrescants. Perquè la Botiga al Carrer no és només un simple acte de compra, sinò una oportunitat per descubrir la ciutat, els seus racons, disfrutar de les seves terrasses i paricipar en l’ambient festiu. En un dia com aquest, no poden faltar els contingunts pels menuts, però tampoc pels grans. Per engrescar tothom qui decideixi passar el dia de compres a Igualada, n’hi haurà el fil musical, animació, sobretot per quitxalla, però també per gent gran, en tota la zona centrica de la ciutat. Tot això acompanyat animadors de globoflèxia.

Els disset anys d’història d’aquesta activitat comercial i promocional, avalen l’èxit de l’esdeveniment que edició rere edició congrega més gent de la comarca de l’Anoia, de les comarques del voltant i de pràcticament tota Catalunya Central.

La 34ª edició de la Botiga al Carrer, edició d’estiu, tancarà d’aquesta manera simbòlica les rebaixes d’hivern.

Igualada Comerç convida a tots els associats, als ciutadans i el públic en general a assistir i a prendre part a les activitats organitzades, amb el motiu de participar en aquesta 34ª edició.


extranet associats


Igualada Comerç c/ Sant Jordi, 11   08700 Igualada   T 938051419   avís legal   contactar   Mapa Web