Anar a pàgina inicial
Facebook Twitter YouTube  Issuu


ACTUALITAT IGUALADA COMERÇ AGENDA MARATÓ DE DONACIÓ DE SANG

MARATÓ DE DONACIÓ DE SANG

Enviar un enllaç d'aquesta pàgina. Versió per imprimir.

El nostre municipi acull un any més la Marató de donació de sang. Edició rere edició hem pogut veure com actuacions, activitats, i molts obsequis i sorpreses ens han fet viure l’hàbit de la donació de sang com a una festa familiar.

Sota l’èslogan, “Tenim sang, som igualadins! Objectiu 700”, Igualada torna a acollir una nova Marató de donació de sang. És per això que el proper dissabte 21 de setembre de 2013 , de 10 del matí a 10 del vespre (ininterrompudament) , us convidem a donar sang al Centre MIPS Fundació Privada (C/ Delícies, 8 –Entrada per C/ Cardenal Vives, 13).

L’organització posarà el màxim de facilitats i tornarem a viure la Marató en un ambient festiu, amb tota mena d’activitats, actuacions, sorteigs i regals, un refrigeri especial, etc. Com sempre, s’ha buscat un espai cèntric i es comptarà amb un ampli desplegament de mitjans per fer palesa la importància de la Marató.

La Marató és una oportunitat per fer un gest altruista d’una manera senzilla i ràpida. Només cal tenir més de 18 anys i pesar 50 quilos o més.

Tan el Banc de Sang i Teixits com el Centre MIPS Fundació Privada, l’Ajuntament d ’Igualada i l’Associació de Donants de Sang de l’Anoia , amb la col·laboració d’Igualada Comerç , volem animar a participar-hi, ja sigui donant sang, fent difusió a tots els vostres socis, amics i familiars i repartint els tiquets als clients .

Aquesta iniciativa s’ha plantejat per tal de fer ressò de la Marató des de tota Igualada, a partir d’aquestes butlletes de participació en el sorteig de la Marató. Cal demanar, doncs als comerços d’Igualada Comerç els tiquets, els quals servirien per entrar en sorteig d’una TV , entre totes les persones que donessin sang.

A més a més, Igualada Comerç, com en tants altres casos, s’ha adherit de nou a aquesta iniciativa solidària, col•laborant com l’entitat i regalant 600 bosses exclusives d’Igualada Comerç a tots els donants que el proper dissabte 21 de setembre de 2013, de 10 del matí a 10 del vespre (ininterrompudament) vinguin a donar sang al Centre MIPS Fundació Privada (C/ Delícies, 8 – Entrada per C/ Cardenal Vives, 13).

Bossa d´Igualada Comerç
Bossa d´Igualada Comerç


Estem convençuts que s’esgotaran totes les bosses!


extranet associats


Igualada Comerç c/ Sant Jordi, 11   08700 Igualada   T 938051419   avís legal   contactar   Mapa Web