Anar a pàgina inicial
Facebook Twitter YouTube  Issuu


ACTUALITAT IGUALADA COMERÇ NOTÍCIES IGUALADA COMERÇ COL•LABORA AMB LA CAMPANYA “BEQUES MENJADOR, CAP NEN SENSE DINAR AL COLE

IGUALADA COMERÇ COL•LABORA AMB LA CAMPANYA “BEQUES MENJADOR, CAP NEN SENSE DINAR AL COLE

Enviar un enllaç d'aquesta pàgina. Versió per imprimir.

El passat dissabte dia 28 de setembre, i dins el marc de la FirAnoia, es va fer la presentació pública de la campanya de recollida de fons per a beques menjador escolars que la Penya Blaugrana d’Igualada està duent a terme.

Presentació Beques menjador
Presentació Beques menjador

Aquell dia es va donar el tret de sortida d’aquesta iniciativa que té per objectiu donar cobertura econòmica a la quota de menjador pels alumnes d’educació infantil i primària (de P3 a 6è de primària) de la nostra ciutat en risc d’exclusió social. Aquest passat dissabte, dia 5 d’octubre, la campanya “Beques menjador” es va traslladar a la Mostra d’Entitats Solidàries que, dins de les activitats de l’Octubre solidari, es va fer a Cal Font a partir de les 16h.

Paral·lelament a aquestes activitats puntuals, la campanya de recollida d’aportacions econòmiques per a les “Beques menjador” continua a través dels establiments comercials igualadins, gràcies a la col·laboració d’Igualada Comerç, fins a principis del mes de novembre. La cloenda de la campanya es farà dins del marc de “La Gran Festa del Vi”, el dissabte, dia 9 de novembre. Fins llavors, els comerços d’Igualada Comerç disposaràn d’unes guardioles i pòsters identificatius, on es podràn fer donatius per aquesta causa solidària.


extranet associats


Igualada Comerç c/ Sant Jordi, 11   08700 Igualada   T 938051419   avís legal   contactar   Mapa Web