Anar a pàgina inicial
Facebook Twitter YouTube  Issuu


ACTUALITAT IGUALADA COMERÇ AGENDA LA GRAN FESTA DEL VI I EL TAST SOLIDARI

LA GRAN FESTA DEL VI I EL TAST SOLIDARI

Enviar un enllaç d'aquesta pàgina. Versió per imprimir.
Desprès de l’existosa primera edició, el dissabte, dia 9 de novembre torna “La Gran Festa del Vi”. La valoració global de l’activitat de l’any passat va ser extraordinàriament alta. Els participants van valorar amb un molt bé 89% i amb bé 11%. Per l’altre banda 95% dels participants tenien la intenció participar en ediciò d’enguany.
La Gran Festa del Vi´12
La Gran Festa del Vi´12
Recordem queins són els principals trets de “LA GRAN FESTA DEL VI”: -Assistència d’estands (tant de la zona de l’Anoia, com altres productors a nivell nacional). -Insistència en qualitat i per tant, de tenir el “Premier League” de Catalunya -Assistència dels comerços/estands xarcuters i formatgers de la ciutat -Creació d’un programa molt complet d’activitats para•leles i complementàries durant tot el dia La Gran Festa del Vi continua creixent, però d’una manera sostinguda. Més que quantitativament, es vol créixer en qualitat i en contingut. Això sí, sempre amb criteri i amb coneixement, i amb objectius clars, com l’estimulació d’un consum de vins catalans adequat a les nostres zones de producció, però també amb una visió més general i amb la participació de denominacions d’origen d’àmbit nacional. Enguany, amb una mica més de bodegues, 18 en total, encara millor qualitat, amb les activitats paral•les i amb bastant més ambient. Per aquest motiu, en aquesta edició n’hi haurà activitats paral•leles relacionades amb la cultura vitivinícola. I tot començarà amb una sorpresa molt Grossa! Segur que poca gent hagi pogut imagnar sabeu qui vindrà a la inauguració de La Gran Festa de Vi. Ni més ni menys, la popular “Grossa”, una dona compromesa amb els projectes socials a Catalunya, solidària i molt activa, que es defineix a si mateixa com generosa, positiva i que li apassiona ajudar qui més ho necessita. Està prevista la inauguració, juntament amb les autoritats locals, a les 12 hores.
La Grossa
La Grossa
A més a més dels 18 cellers i 4 gurmets participants, n’hi haurà l’oportunitat de conèixer a fondo a Fundació Alícia (Alimentació i ciència), un conegut centre de recerca dedicat a la innovació tecnològica en cuina, a la millora dels hàbits alimentaris i a la valoració del patrimoni agroalimentari i gastronòmic. El principal objectiu d‘Alícia és que tothom mengi millor. Durant La Gran Festa del Vi donaran a conèixer la Fundació Alícia amb l’explicació dels 3 departaments que la integren (Patrimoni, Recerca i Salut). Exposaran i explicaran cada departament, de que es tracta? que es fa? com es treballa? I en alguna ocasió deixaran degustar algun producte relacionat amb les investigacions o recerques que es duen a terme al centre.
Alicia
Alicia
Donat que la D.O. Penedès és la D.O. convidada d’enguany, també hi serà EnoturismePENEDÈS que des del seu estand, donaran a conèixer tota la oferta a través del mapa d’EnoturismePENEDÈS i sortejaran un llibre del Penedès: “Penedès Terra de sensacions”. S’oferiràn propostes per descobrir el Penedès i gaudir de l’enoturisme, el senderisme i la cultura d’un territori únic, visitar cellers, allotjar-se entre vinyes, tastar la gastronomia i els seus vins i caves, participar en les seves festes populars, i descobrir el territori amb les seves rutes culturals o rutes de senderes entre vinyes, formen part de l’oferta turística del Penedès.
Enoturismepenedès
Enoturismepenedès
L’horari de La Gran Festa del Vi serà des de les 11:00 fins a les 21:00, i l’actvitat es portarà a terme a la Rambla Sant Isidre d’Igualada. Els tiquets per tastar els vins i els productes gurmet es podràn adquirir als dos punts de venta i informació que tindrà Igualada Comerç a la Rambla San Isidre. I el dia anterior de La Gran Festa del Vi, el divendres, dia 8 de novembre a les 20:00 h. es tornarà a realitzar el Tast Solidari d’Igualada Comerç. Els beneficis integres aniràn al suport dels programes socials, igualment com l’any passat. Concretament, enguany la recaudació d’aquest acte anirà integrament destinada a Beques Menjador, cap nen sense dinar al cole, la campanya que està portant a terme la Penya Blaugrana d’Igualada, amb la participació de la Fundació FC Barcelona i col•laboració d’Igualada Comerç. En aquesta edició comptarem amb la gentilesa de la D.O. Penedès, D.O. convidada d’enguany, qui s’ocuparà d’aportar els seus cinc millors vins d’aquesta coneguda zona vitivínicola per tastar al Tast Solidàri.
Tast´12
Tast´12
Els vins els presentarà el conegut sommelier, Xavi Nolla, comunicador i prescriptor de vins, apassionat dels vins del món i en especial del vi català. Dinamitzador de la cultura i món del vi, en definitiva, un WINE ACTIVIST.
Xavi Nolla
Xavi Nolla
També n’hi haurà una persona, un jugador històric del FC Barcelona que ens acompanyarà aquell dia. És Josep Moratalla i Claramunt, ex futbolista que jugava de defensa amb el Barça i qui va guanyar una lliga, dues Copes del Rei, una Supercopa, una Recopa i dues Copes de la Lliga.
Josep Moratalla
Josep Moratalla
I com que un bon Tast del Vi Solidari no pot passar sense música solidaria, us podem prometre un esdeveniment únic, amb la participació de l’amic i pianista, compositor, i productor de música electrònica d’Igualada, el Marc Mateu, altrament conegut amb el pseudònim de Red Pèrill. Els vals pel Tast es poden adquirir a: IGUALADA COMERÇ, c/La Torre, 5 (938051419) CELLER FIGUERES, Av. Pau Casals, 55 (938033574) IGUALAVINS, c/La Torre, 1 (938033981) VINNARI, Passatge del Forn, 8 (938048886) VINNART, Pl. de l’Ajuntament, 10 (938035205) Des d’Igualada Comerç es vol fer un especial agraïment i mencionar l’inestimable col•laboració dels següents establiments comercials de la ciutat en l’elaboració de la segona edició de "La Gran Festa del Vi", Cellers Figueres (Xavier Figueres), Igualavins (Joan Pubill), Vinnari (Sergi Arana) i Vinart (Ramon Avante).

extranet associats


Igualada Comerç c/ Sant Jordi, 11   08700 Igualada   T 938051419   avís legal   contactar   Mapa Web