Anar a pàgina inicial
Facebook Twitter YouTube  Issuu


ACTUALITAT IGUALADA COMERÇ AGENDA UN NADAL MÀGIC-CAMPANYA DE NADAL

UN NADAL MÀGIC-CAMPANYA DE NADAL

Enviar un enllaç d'aquesta pàgina. Versió per imprimir.

Com cada any, Igualada Comerç ha preparat la tradicional Campanya de Nadal i Reis. Enguany i amb objectiu d’estimular el consum, s’ha creat una promoció amb el nom “Un Nadal Màgic, els teus regals de Nadal amb un 10% de descompte”.

Un Nadal Màgic
Un Nadal Màgic

El concepte de la campanya és bastant senzill, però també efectiu. Igualada Comerç vendrà per la Campanya de Nadal els vals de compra per regalar i/o gastar en qualsevol establiment associat a l’entitat. Els vals són bescanviables a tots els establiments d’Igualada Comerç.

Els comerços d’Igualada Comerç també regalaràn una bossa esclusiva a tots els clients que utilitzin els vals màgics. Els vals són de 10 € i es poden adquirir amb 10% de descompte a Igualada Comerç, c/La Torre, d’Igualada, fins el dia 3 de gener de 2014. Els establiments d’Igualada Comerç acceptaràn els vals fins diumenge, dia 5 inclòs.

A més a més, per incentivar i estimular més encara la campanya, Igualada Comerç sortejarà entre tots els clients que hagin adquirit els vals un premi a qui se li abonarà l’import de tots els seus vals regal nets.

Per donar a conèixer la campanya, s’han editat els pòsters per repartir entre els establiments associats, els vals màgics de regal i els díptics amb la relació de tots els comerços perquè els clients sàpiguen on es poden utilitzar els vals.


extranet associats


Igualada Comerç c/ Sant Jordi, 11   08700 Igualada   T 938051419   avís legal   contactar   Mapa Web