Anar a pàgina inicial
Facebook Twitter YouTube  Issuu


ACTUALITAT IGUALADA COMERÇ NOTÍCIES MASATS T´APROPA ALS REGALS DE NADAL

MASATS T´APROPA ALS REGALS DE NADAL

Enviar un enllaç d'aquesta pàgina. Versió per imprimir.

La campanya “Masats t’apropa als regals de Nadal” en què Igualada Comerç col•labora amb l’empresa de transports Masats, arriba al seu equador. En la campanya se sorteja un val de 200 € per gastar-lo com es vulgui entre tots els establiments d’Igualada Comerç.

Masats
Masats

Per participar al sorteig els clients han de clicar "M’agrada" a la Fanpage de Facebook de S.A. Masats Transports Generals i compartir la imatge promocional del concurs al seu mur.

El val de 200€ consisteix en 20 cupons per valor de 10€ cada un, els quals es poden gastar individualment en els establiments adherits a Igualada Comerç.

Es requereix l’e-mail com a forma de contacte amb el guanyador/a del sorteig, ja que per normativa no està permesa la publicació del seu nom per Facebook.

La promoció finalitza aquest divendres, el dia 20 de desembre al matí i en ella només es pot participar a través de la xarxa social Facebook. D’aquesta manera, S.A. Masats pretén implicar-se encara més amb Igualada i focalitzar les compres en aquests establiments locals.

Aquest Nadal, els regals poden sortir gratis! Sort!


extranet associats


Igualada Comerç c/ Sant Jordi, 11   08700 Igualada   T 938051419   avís legal   contactar   Mapa Web