Anar a pàgina inicial
Facebook Twitter YouTube  Issuu


ACTUALITAT IGUALADA COMERÇ AGENDA EL TRANSPORT URBÀ I LES BOTIGUES D´IGUALADA S´UNEIXEN PER NADAL

EL TRANSPORT URBÀ I LES BOTIGUES D´IGUALADA S´UNEIXEN PER NADAL

Enviar un enllaç d'aquesta pàgina. Versió per imprimir.

Igualada Comerç i S.A. Masats Transports Generals han unit forces per aquestes festes nadalenques i ofereixen diferents avantatges per a tots els habitants de la Conca d’Òdena.

Igualada Comerç regala entre els seus clients 3000 bitllets gratuïts pel bus urbà. Cada comerç els repartirà de la manera que consideri més adient; ja sigui als clients més fidels, aquells que gastin més de "x" quantitat de diners, etc. Els bitllets només es podran fer servir durant les festes nadalenques, concretament del 20 de desembre al 4 de gener. Amb aquesta acció, s’intenten evitar aglomeracions de cotxes pel centre de la ciutat, alhora que es volen facilitar les compres premiant o agraint que s’acudeixi als establiments de la ciutat. Les botigues d’Igualada Comerç fa temps que van apostar per regalar tiquets gratuïts als seus clients pel parking de Plaça de Cal Font i el parking de la Plaça de La Creu. Ara es vol oferir el mateix servei amb el transport públic urbà. Tot això amb l’objectiu de facilitar i fer més còmodes les compres i conscienciar als usuaris de la importància del transport públic igualadí i la seva seva fiabilitat.

Tiquet bus gratis
Tiquet bus gratis

Més enllà de simples accions puntuals, aquesta aliança nadalenca entre Masats i Igualada Comerç representa una unió per anar tots a una i aconseguir una recuperació econòmica de la comarca a través del consum local.


extranet associats


Igualada Comerç c/ Sant Jordi, 11   08700 Igualada   T 938051419   avís legal   contactar   Mapa Web