Anar a pàgina inicial
Facebook Twitter YouTube  Issuu


ACTUALITAT IGUALADA COMERÇ AGENDA DISSABTE DIA 8 DE MARÇ, 35ª BOTIGA AL CARRER

DISSABTE DIA 8 DE MARÇ, 35ª BOTIGA AL CARRER

Enviar un enllaç d'aquesta pàgina. Versió per imprimir.

35a edició de la Botiga al Carrer té la data confirmada. Degut a la Rua de Carnestoltes d’enguany que es farà el dia u de març, la Botiga al Carrer d’Hivern es realitzarà el dissabte, dia 8 de març . Com sempre, el principi del mes de març està reservat per aquesta activitat amb la que a més a més es marca el tancament de les rebaixes d’hivern.

Per tant, Igualada Comerç convida a tots els associats, als ciutadans i el públic en general a assistir i a prendre part a les activitats organitzades. La Botiga al Carrer és una de les campanyes amb més èxit que organitza Igualada Comerç i és l’oportunitat única per comprar els productes de la temporada vigent amb uns preus realment atractius.

Ambient de la Botiga al Carrer´13 març
Ambient de la Botiga al Carrer´13 març

La Botiga al Carrer és una activitat tradicional que s’organitza sempre al final de les rebaixes, tant d’estiu, com d’hivern. Els comerciants surten al carrer i venen els productes de la temporada amb importants descomptes. A més a més s’organitzen activitats paral·leles de lleure, com maquillatge infantil, megafonia per les zones comercials peatonals i altres atraccions dels que informarem properament i que tenen com l’objectiu de fer una jornada inoblidable.

Ambient de l´edició de ´13 març
Ambient de l´edició de ´13 març

L’edició d’Igualada és una de les més participatives i vistades que es fan a Catalunya. Els números ho diuen sols, més de 100 comerços repartits en diferents zones de la ciutat, facilitant d’aquesta manera a milers de visitants d’arreu una agradable visita i compres tranquiles.

La data límit pels associats per fer les inscripcions a la Botiga al Carrer és fins el dimecres, 5 de març, com a màxim. D’acord amb les instruccions de l’Ajuntament d ’Igualada, Igualada Comerç ha d’informar a la Policia Local i al mateix Ajuntament el dimecres, dia 5 de març de total de nombre, noms i situació de cadascú de participants de l’activitat.

Igualada Comerç convida a tots els associats, als ciutadans i el públic en general a assistir i a prendre part a les activitats organitzades, amb el motiu de participar en aquesta 35ª edició.


extranet associats


Igualada Comerç c/ Sant Jordi, 11   08700 Igualada   T 938051419   avís legal   contactar   Mapa Web