Anar a pàgina inicial
Facebook Twitter YouTube  Issuu


ACTUALITAT IGUALADA COMERÇ AGENDA HOMENATGE AL CINEMA KURSAL-¡L’ÚLTIMA PROJECCIÓ!

HOMENATGE AL CINEMA KURSAL-¡L’ÚLTIMA PROJECCIÓ!

Enviar un enllaç d'aquesta pàgina. Versió per imprimir.

Continuem passant cada dia pel seu costat, igualment com tots aquests 43 anys. Ens costa acostumar-nos que mai més hi entrarem a veure cap més pel·lícula.

Kursal
Kursal

Probablement seria difícil trobar algun igualadí que no hi havia anat al Cinemes Kursal durant tots aquest temps, almenys una vegada. Molts joves van començar les seves relacions sentimentals allí. També, els pares i mares igualadins van portar als seus fills a veure els dibuixos animats per primera vegada, quan encara no en havien ni videos, DVD-s, i menys encara l’Internet. I llavors també, nombroses persones que veien el Cine Kursal una de les poques oportunitats de lleure. Anar-hi, era quelcom més que veure només una pel·lícula, era de fet, una festa, que suposava primer, passejar per la ciutat, xafardejar, desprès anar a sopar, mirar els aparadors, i potser, comprar alguna cosa.

De la mateixa manera, com quan diem, “anem de compres”, que és molt més que simplement comprar un producte. Són relacions humanes, es fer ciutat, crear vincles entre amics i familiars. El Cine vivia amb i per comerç i viceversa. També amb la ciutat.


Creiem, doncs, que desprès d’aquestes 4 dècades, el NOSTRE cine mereix un acomiadament digna. Un homenatge, sense cap intenció de buscar les raons, i/o especular els motius del seu tancament. Perquè, probablement una mica de “responsabilitat” hi tenim tots nosaltres. I aquest món globalitzat i tant canviant. El Kursal es va deixar perdre; ho vam deixar perdre, com tantes altres coses, encara que tothom el trobem a faltar.

I per aquest motiu, Igualada Comerç vol donar una oportunitat més per assistir a l’última sessió i retre-li un homenatge merescut al Cinema Kursal. Desprès d’haver parlat amb els propietaris, el cine obrirà una vegada més les seves portes, el dissabte, dia 22 de març per projectar en dues sessions, a les 18:00 i 21 hores, la pel·lícula "La vida és bella", una impressionant història i un bell cant a la vida i al optimisme.


Igualada Comerç vol omplir la sala i per això s’ ha creat una promoció molt senzilla. Presentant un tiquet de compra o servei, adquirit des del 8 de març 2014 fins el 21 de març 2014 a qualsevol dels establiments comercials associats a Igualada Comerç, es regalaran dues entrades de cinema. Els tiquets es podran bescanviar per les entrades des de dilluns dia 10 de març fins el divendres 21 de març a Igualada Comerç (c/ La Torre, 5 horari 9:30 fins a les 13:30 i des de les 16:00 fins a les 20:00 hores). La promoció està limitada a 1.026 entrades en total per les dues sessions, com també a 4 entrades per persona.


L’homenatge continuarà dins del Cine. Mentre (com en vells temps) es torni a obrir l’estand amb crispetes i begudes, Igualada Comerç oferirà la possibilitat a tots els visitants de fer una foto amb el photocall comemmoratiu (un fondo amb logos i imatges rellevants), tot això acompanyat amb un brindis de copa de cava.


extranet associats


Igualada Comerç c/ Sant Jordi, 11   08700 Igualada   T 938051419   avís legal   contactar   Mapa Web