Anar a pàgina inicial
Facebook Twitter YouTube  Issuu


ACTUALITAT IGUALADA COMERÇ AGENDA CURS DE METODO COACHING A MANS D’IGUALADA COMERÇ

CURS DE METODO COACHING A MANS D’IGUALADA COMERÇ

Enviar un enllaç d'aquesta pàgina. Versió per imprimir.

Igualada Comerç i la Confederació de Comerç de Catalunya han programat per les properes setmanes un curs de formació, totalment gratuït. Es tracta de curs de METODO COACHING , amb un total de 40 hores lectives.

Metodo Coaching

Els objectius del curs són capacitar al participant en les tècniques de venda acord amb les necessitats i demandes dels clients als que estant orientats el seus productes. Impulsar el desenvolupament de les actituds i habilitats bàsiques necessàries per executar eficaçment una acció de vendes.

El curs es farà a partir del divendres, dia 25 d’abril, cada dimecres i divendres de 15,00 a 17,00 hores i els dilluns de 10 a 13 h. (opcional/voluntari). El lloc on s’impartirà la formació és a la seu d’Igualada Comerç, al c/La Torre, 5 d’Igualada.

El contingut del curs és el següent: estructura i organització empresarial – sistemes de vendes, relació amb el client – negociació, objectius, planificació i gestió – procés de venda personal, avaluació de la satisfacció del client

Les places son limitades i es reservaran per rigorós ordre d’inscripció. La data límit d’inscripcions és el 15 d’abril!

Per a més informació i inscripcions els interessats es poden dirigir al local d’Igualada Comerç al carrer de La Torre, 5 o poden trucar al telèfon 938051419 o enviar un e-mail a info@igualadacomerc.cat .


extranet associats


Igualada Comerç c/ Sant Jordi, 11   08700 Igualada   T 938051419   avís legal   contactar   Mapa Web