Anar a pàgina inicial
Facebook Twitter YouTube  Issuu


¡GANES DE CINE!

Enviar un enllaç d'aquesta pàgina. Versió per imprimir.

En un cap de setmana ple d’activitats a Igualada, entre el futbol, diferents actes socials i culturals, un esdeveniment va revifar de nou el debat entre els ciutadans. El motiu...? CINE, i amb majúscula. "La Vida es bella", la guanyadora de tres Oscars, una impressionant història, un bell cant a la vida i al optimisme, es va projectar per l’última vegada al Cinema Kursal. Llargues cues, com en els vells temps, la sala plena de públic en les dues sessions, ens va recordar dels temps quan anar al cine era una festa, quan ens arreglàvem, ens posàvem guapos, quan sortíem amb els amics per veure i per ser vistos. Abans de la projecció, igual com abans, la gent es va passejar per la ciutat, xafardejava, i molts desprès van anar a sopar. Segur també, que alguns d’ells van mirar els aparadors, i probablement van comprar alguna cosa.

Cues
Cues


L’homenatge al Cinema Kursal no era només una exitosa promoció i dinamització de la ciutat i de comerç d’Igualada Comerç. Els organitzadors volien també animar la gent a reflexionar, pensar i debatre de les coses que tots nosaltres ens deixem perdre, encara que les trobem a faltar.

Els igualadins tenen ganes de cinema. Això ho ha demostrat aquesta promoció, com també, cada setmana, les sessions de Cine Club Ateneu. Segurament els seients no són còmodes, estem d’acord que els altres serveis podrien estar molt millor, però, malgrat tot això, la sala es va omplir en les dues projeccions. Al final, els comentaris dels petits i grans eren unísons, "no està bé i ens sap de greu de que ara hem d’anar a altres pobles a mirar les pel•lícules".

I, a partir d’ara què? Realment hauríem d’anar fora d’Igualada a veure el cine? Desprès de la contundent resposta dels igualadins d’aquest dissabte, algú s’animarà a final de reflotar, reformar i posar en marxa de nou el Kursal?

De moment, Igualada Comerç ha aconseguit almenys durant una tarda/vespre recuperar l’olor de crispetes, xuxes i begudes refrescants. Els assistents també van poder disfrutar d’una petita mostra i exposició fotogràfica de l’historia del Cine Kursal, com també del material de projecció, gentilesa del primer operador i un gran aficionat i amant de cinema Sr. Valero Badia.

Moqueta vermella
Moqueta vermella

Centenars d’espectadors que van acudir aquest dissabte al Kursal per catifa vermella, igualment com estrelles de cine i protagonistes principals, van tenir la possibilitat també de fer una foto amb el photocall commemoratiu (un fondo amb logos i imatges rellevants), tot això acompanyat amb un brindis de copa de cava. Les seves fotos estaran penjades al Facebook d’Igualada Comerç i també es podran adquirir a L’Art de la Llum de la Rambla St. Isidre, 23, tel. 938 04 47 55.


extranet associats


Igualada Comerç c/ Sant Jordi, 11   08700 Igualada   T 938051419   avís legal   contactar   Mapa Web