Anar a pàgina inicial
Facebook Twitter YouTube  Issuu


ACTUALITAT IGUALADA COMERÇ NOTÍCIES MOLTES GANES DE LA BOTIGA AL CARRER

MOLTES GANES DE LA BOTIGA AL CARRER

Enviar un enllaç d'aquesta pàgina. Versió per imprimir.

Simbòlicament, i com és habitual, la Botiga al Carrer va suposar el final de les rebaixes d’hivern, encara que aquestes oficialment es van acabar el dijous, dia 6 de març.

Tots ingredients acompanyen. Des del bon matí es veia que el dissabte, vuit de març sería un dia prometedor. Sol, temps tranquïl, sense núbols...i moltes ganes de comerciants, igualadins i visitants de varies ciutats de Catalunya per sortir i disfrutar de la ciutat i de la seva Botiga al Carrer, probablement la més gran i conneguda del país.

Per tant, el matí de la Botiga al Carrer d’aquest dissabte passat va tornar a congregar molta gent, i tot funcionava amb perfecció. Així, els comerciants estaven contents amb les vendes, sobretot d’aquell matí, igualment com molts compradors matiners que van poder adquirir molt bones peces per preus únics.

Com sempre, l’activitat va esdevenir un èxit d’assistència. La Botiga al Carrer va tornar a reunir milers de persones.. La Rambla, plena a gom a gom. La Plaça de l’Ajuntament també, Plaça de Cal Font, com també pràcticament tots altres indrets de la zona comercial de la ciutat.


Els comerciants van posar molta il·lusió i el seu treball i preparacions de fa molts dies es van traduïr en promocions, regals, ofertes irresistibles i com la compensació en ventes més que satisfactòries. Al migdia, ambient ja estava al seu punt àlgid. Evidenment, tot això, acompanyat amb les activitats paral·les, molta animació al carrer, inflables i pallasos, que entretenien als menuts.

El dia vuit de març va ser un d’aquests dies a Igualada quan les botigues i altres activitats relacionades amb el comerç van fer que els pàrquings pengin el cartell de complert.

Simbolicament, i com és habitual, la Botiga al Carrer va suposar el final de les rebaixes d’hivern, encara que oficialment s’acabaràn el dimecres, dia 6 de març. Cal remarcar que Igualada Comerç és una de les entitats amb més llarg historial d’organització de la Botiga al Carrer. Són ja 35 edicions i més de 17 anys d‘aquesta activitat.
extranet associats


Igualada Comerç c/ Sant Jordi, 11   08700 Igualada   T 938051419   avís legal   contactar   Mapa Web