Anar a pàgina inicial
Facebook Twitter YouTube  Issuu


ACTUALITAT IGUALADA COMERÇ NOTÍCIES IGUALADA COMERÇ ASSISTEIX A LA PRESENTACIÓ DE L’ACTE “9N. ÉS NORMAL QUE UN PAÍS DECIDEIXI EL SEU MODEL DE COMERÇ”

IGUALADA COMERÇ ASSISTEIX A LA PRESENTACIÓ DE L’ACTE “9N. ÉS NORMAL QUE UN PAÍS DECIDEIXI EL SEU MODEL DE COMERÇ”

Enviar un enllaç d'aquesta pàgina. Versió per imprimir.

El president d’Igualada Comerç, el Sr. Xavier Figueres va representar l’entitat comercial igualadina i va assistir el passat dijous, dia 3 d’abril, a presentació de l’acte “9N. És normal que un país decideixi el seu model de comerç” en el marc de la campanya “Un país normal” , impulsada per Òmnium Cultural i realitzada per la Confederació de Comerç de Catalunya, a través de la seva marca, “Botiguers pel país”.

9N
9N

La campanya “És normal que un país decideixi el seu model de comerç” defensa el dret a decidir un model comercial propi, adequat a la realitat i a les necessitats del país. Aquest acte s’emmarca en les diferents accions que està duent a terme Òmnium Cultural per implicar la societat en la defensa del dret a decidir i ampliar la majoria social favorable al seu exercici en la consulta del 9N. S’han editat milers de cartells i fulls volants informatius amb aquest lema, repartits en comerços de proximitat d’arreu del país.

En la presentació, que va tenir lloc a la Sala Polivalent del Mercat de Santa Caterina, de Barcelona, hi van participar entre d’altres, el Director General de Comerç de Catalunya, Josep Mª Recasens, la presidenta d’Òmnium Cultural, Muriel Casals, el president i el secretari general de la CCC, Pere Llorens i Miquel Àngel Fraile, respectivament, com també el president d’Igualada Comerç, Xavier Figueres , com també el Jordi Martínez , director general d’Electrodomèstics Milar Martínez i president de la delegació territorial de la CCC a l’Anoia.

“Cada país té dret a dotar-se d’un model comercial propi” i “és un plaer estar al vostre costat perquè els botiguers de proximitat sou el primer contacte amb la gent”, va destacar Muriel Casals. “El comerç de proximitat també fa país i cohesió social, forma part de la cultura i la realitat d’aquest país, i per això ens adherim a la campanya «Un país normal»”, va remarcar Fraile, que hi va afegir que “els comerciants contribuirem al dret a decidir i el difondrem entre els nostres clients”. “Som en un moment decisiu del nostre futur i, pel bé del comerç, donem suport a «Un país normal»”, va reblar Llorens.


extranet associats


Igualada Comerç c/ Sant Jordi, 11   08700 Igualada   T 938051419   avís legal   contactar   Mapa Web