Anar a pàgina inicial
Facebook Twitter YouTube  Issuu


ACTUALITAT IGUALADA COMERÇ AGENDA IGUALADA COMERÇ CONVOCA A TOTS ELS COMERÇOS I SERVEIS A LA REUNIÓ ORGANITZATIVA AMB MOTIU D’IGUALADA NIT DE SHOPPING

IGUALADA COMERÇ CONVOCA A TOTS ELS COMERÇOS I SERVEIS A LA REUNIÓ ORGANITZATIVA AMB MOTIU D’IGUALADA NIT DE SHOPPING

Enviar un enllaç d'aquesta pàgina. Versió per imprimir.

El passat dimecres, dia 23 d’abril es va presentar oficialment a Igualada la nova edició d’Igualada Nit de Shopping i Urban Running Night Show que s’organitzen de manera conjunta per tercera vegada. Any rere any, desenes de comerços, restaurants i serveis prenen part activa en l’esmentada promoció, convertint d’aquesta manera la nostra ciutat en la capital comercial per aquell dia. Recordem que a més a més de diferentes curses al llarg del dissabte, 31 de maig, el comerç de la ciutat prepara una sèrie d’activitats i promocions exclusives per aquest dia.

Igualada Nit de Shopping ´14
Igualada Nit de Shopping ´14

Igualada Nit de Shopping consisteix bàsicament en:

-L’obertura dels establiments comercials de manera excepcional fins a les 12 hores de la nit .

-Accions i activitats promocionals davant dels establiments comercials, amb l’objectiu de crear afluència de públic i animar les vendes.

-Descomptes especials només pel dia 31 de maig de com a mínim 10% , o si escau, una sèrie dels productes a preu únic a 10 €.

A més a més de les accions i promocions organitzades pels mateixos comerços i altres serveis, des d’Igualada Comerç es crearàn varis punts neuràlgics i estratègics on es realitzaràn les animacions i promocions al carrer. Tanmateix com l’any passat, l’entitat s’encarregarà de promoure i comunicar l’activitat als mitjans de comunicació i també através de les xarxes socials, tant a nivell de l’entitat, com a nivell particular dels comerços.

Amb objectiu de donar recolçament i orientar els comerciants de com poden fer les seves promocions i fer l’esdeveniment Igualada Nit de Shopping més gran encara, com també per aprofitar la gran afluència de públic, Igualada Comerç convoca a tots els comerços i altres serveis interessats a una reunió organitzativa per dilluns, dia 28 d’abril a les 21 hores a la seu de l’entitat .

Degut a aforament limitat, es prega confirmar l’assistència el més aviat possible per correu electrònic info@igualadacomerc.cat , o per telèfon 938051419.


extranet associats


Igualada Comerç c/ Sant Jordi, 11   08700 Igualada   T 938051419   avís legal   contactar   Mapa Web