Anar a pàgina inicial
Facebook Twitter YouTube  Issuu


ACTUALITAT IGUALADA COMERÇ NOTÍCIES LA GENERALITAT DE CATALUNYA LLIURA EL PREMI A LA INICIATIVA COMERCIAL A ELECTRODOMÈSTICS MARTÍNEZ

LA GENERALITAT DE CATALUNYA LLIURA EL PREMI A LA INICIATIVA COMERCIAL A ELECTRODOMÈSTICS MARTÍNEZ

Enviar un enllaç d'aquesta pàgina. Versió per imprimir.

El president de la Generalitat, Artur Mas, juntament amb el conseller d’Empresa i Ocupació, va lliurar el passat dilluns els Premis a la Iniciativa Comercial i als Establiments centenaris de Catalunya. Els Premis, enguany en la seva catorzena edició, són el reconeixement del Govern a les iniciatives més innovadores del comerç urbà de proximitat. També cap als establiments comercials amb més de cent anys d’antiguitat i activitat ininterrompuda al servei del comerç. L’acte va tenir lloc aquest vespre al Palau de la Generalitat, i ha comptat amb la presència del secretari general del Departament d’Empresa i Ocupació, Xavier Gibert; el director general de Comerç, Josep Maria Recasens, i del gerent del Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya, Miquel Rodríguez.

Premi iniciativa comercial´14
Premi iniciativa comercial´14

En la categoria “Millor Iniciativa Comercial en Innovació ”: que reconeix els projectes estratègics de millora de les empreses individuals, es va distinguir l’empresa igualadina Electrodomestics Martínez, SA, pel projecte Lowing! de venda d’electrodomèstics.

La Generalitat ha premiat varies vegades fins ara els comerços igualadins per la seva trajectòria, com també a Igualada Comerç, però aquest és el primer cop que es reconeix a una empresa de la nostra ciutat per una iniciativa innovadora. D’aquesta manera es posa de manifest i de manera pública el gran esforç que realitza el comerç urbà en la modernització del sector, com també en la dura batalla de dia a dia per donar un servei i que aposta pel comerç de la ciutat.


extranet associats


Igualada Comerç c/ Sant Jordi, 11   08700 Igualada   T 938051419   avís legal   contactar   Mapa Web