Anar a pàgina inicial
Facebook Twitter YouTube  Issuu


ACTUALITAT IGUALADA COMERÇ NOTÍCIES IGUALADA COMERÇ CREA EL GRUP D’OPINIÓ “AMICS DEL COMERÇ”

IGUALADA COMERÇ CREA EL GRUP D’OPINIÓ “AMICS DEL COMERÇ”

Enviar un enllaç d'aquesta pàgina. Versió per imprimir.

Amb la voluntat d’obrir l’entitat a la ciutadania i a la societat, el passat dilluns, dia 5 de maig, Igualada Comerç va impulsar la creació del grup d’opinió AMICS DEL COMERÇ . En una trobada informal i distesa amb la Junta, aquestes persones, cadascuna amb certa rellevància i vinculació social a la nostra ciutat, es vàren reunir a la seu de l’entitat. Encara que el grup és va constituir formalment i físicament a Igualada Comerç, el treball posterior serà una combinació de trobades virtuals, a la xarxa, mitjançant diàlegs i debats telemàtics, per dotar el grup d’agilitat, però també de tertulies presencials, amb objectiu de mantindre el caliu de l’iniciativa.

Durant un any, aquest grup de persones, manifestarà la seva opinió sobre qüestions relacionades amb el comerç, que són plantejades per una persona que coordini el debat, o bé a iniciativa pròpia. Sense limitacions ni restriccions, l’única funció de la coordinació és generar el diàleg i la reflexió, i alhora, canalitzar, quan ho creu oportú, aquesta informació a l’entitat. El grup finalitza la seva col·laboració al cap d’un any, quan en el decurs d’un sopar, es nomena aquestes persones AMICS/GUES DEL COMERÇ.

A l’hora d’escollir els integrants del grup, sobretot s’ha tingut cura amb el seu compromís, la resposta i l’implicació de cadascú d’ells amb Igualada i l’entitat.

Les persones inicialment proposades per participar-hi en aquests debats són: Alfons Recio, Elena Marin, Ismael Miñano, Jordi Cuadras , Jordi Dalmau, Laia Vicens, Màrius Rosell, Noelia Platero, Pau Corcelles, Paulina Jordan i la Pia Prat.

Grup d´opinió
Grup d´opinió

En el transcurs de la primera reunió, ja van sortir força propostes dels futurs debats, des d’urbanisme, hàbits de compra, conciliació de vida familiar i professional, com moltes altres de l’actualitat socio-comercial. I és clar, perquè el comerç apassiona!


extranet associats


Igualada Comerç c/ Sant Jordi, 11   08700 Igualada   T 938051419   avís legal   contactar   Mapa Web